rss

AeroNautic Show 2012 – Spectacol de excepţie pe Lacul Morii!

Sâmbătă, 22 septembrie, Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6, în colaborare cu Asociaţia Aeronautică Română şi Agenţia de Paraşutism, au organizat „AeroNautic Show 2012”, cea de-a treia ediţie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene şi

AeroNautic Show 2012 – Spectacol de excepţie pe Lacul Morii!

Evenimentul de excepţie s-a desfăşurat pe Lacul Morii din Sectorul 6 şi, pe parcursul a trei ore, bucureştenilor le-au fost oferite spectacole aeronautice, în cadrul cărora legătura dintre aer şi apă s-a făcut printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi a celor aeriene, fără ca privitorul să sesizeze momentele de trecere dintre cele două medii atât de diferite.  


AeroNautic Show 2012 a adus, ca noutate, primul şi singurul hidroavion din categoria S.E.P. din România, care a evidenţiat cât de apropiate şi cât de bine se completează cele două domenii: aer şi apă. 


Un spectacol deosebit de acrobaţie aeriană, finalizată prin amerizare, a fost oferit de paraşutiştii Agenţiei de Paraşutism, fascinând spectatorii, în special pe cei mici.


În plus, în cadrul expoziţiei AeroNautic Expo 2012, spectatorii au putut interacţiona cu profesioniştii ale căror evoluţii i-au încântat şi au admirat echipamentele tehnice folosite pe parcursul întregului spectacol.


După terminarea show-ului AeroNautic 2012, evenimentul organizat de Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6 a continuat cu un recital de muzică de fanfară, susţinut de către Ansamblul „Doina” al Armatei şi cu exerciţii de Drill-Team, la care au participat reprezentanţi ai Regimentului 30 Gardă Mihai Viteazu.


Seria spectacolelor de pe Lacul Morii a fost încheiată de reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră care au captivat spectatorii cu exerciţii demonstrative de arte marţiale. 

Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European Sector sunt onorate că au fost parteneri în cadrul unui eveniment de o asemenea ţinută şi îi asigură pe locuitorii Sectorului 6 că amploarea acestui show va creşte în fiecare an.Autor: AL
Sursa: Autolatest

AeroNautic, Show, 2012, Spectacol, excepţie, Lacul, Morii