rss

Afla totul despre noua marca premium DS Automobile! Avem si primul showroom in Bucuresti-Pantelimon

Marca DS Automobiles a ajuns în Romania și a deschis porțile, începând de astăzi, primului showroom din România!

Afla totul despre noua marca premium DS Automobile! Avem si primul showroom in Bucuresti-Pantelimon

Pentru a introduce invitații în universul DS si a le aminti de istoria și performanțele timpurii ale mărcii DS, în cadrul evenimentului de lansare a fost creat un showroom old-style unde au fost expuse două modele de colecție Citroën DS Pallas.
Unul din 1971, Gri Palladium, cu capacitate motor 2175 cmc, 125 CP, injecție benzină Bosch multipunct și cutie manuala 5+1 trepte. Și unul din 1974, Brun Scarabee, capacitate motor 2348 cmc, 130 CP, injecție Bosch multipunct și cutie semiautomată (robotizată, hidraulică).


Atmosfera futuristă, tehnologia, clipurile animate, designul sălii și mașinile inovative au trezit invitații la realitate și i-au invitat să descopere în premieră în România cele două modele actuale emblematice ale mărcii DS Automobiles – DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK cât și prototipurile electrice – DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 3 CROSSBACK E- TENSE.
Clienții, pasionații, dar și curioșii pot admira designul încântător al SUV-urilor DS 7 CROSSBACK si DS 3 CROSSBACK in noul showroom DS. Showroom-ul este deschis la concesionarul Eurial Invest Pantelimon și este conceput ca un butic auto dedicat eleganței și rafinamentului.


Experiența clienților DS merge mai departe de un simplu showroom. Toți clienții DS se bucură de beneficii exclusive, dedicate, prin programul de customer experience “Only You”.


Ambiția noastră este de a face din DS marca auto preferată a celor ce apreciază rafinamentul, eleganța și confortul la superlativ” – a declarat în cadrul evenimentului, Andrei Iacob – CEO Trust Motors
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, lansare ds romania, club lansare ds romania 2019, showroom DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, test DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, preturi DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK