rss

Afla toul despre noul Citroen C4 2010!

Noul CITROEN C4 ofera energie pozitiva tuturor pasagerilor,

Afla toul despre noul Citroen C4 2010!

Liniile sale sculptate atrag privirile imediat. Calitatea finisajelor este remarcabila. Performantele, inedite, raspund tuturor asteptarilor clientilor, persoane fizice cat si juridice. Noul CITROEN C4 degaja o energie pozitiva.


Dupa noul CITROEN C5 lansat in 2008 si noul CITROEN C3 lansat in 2009, noul CITROEN C4 demonstreaza inca o data calitatile Marcii in termeni de inovatie si tehnologii folosite in scopul reinnoirii gamei principale. -prin grija fata de mediu : versiuni micro-hbride e-HDi echipate cu cea mai recenta generatie a sistemului Stop&Start cu emisii 109 g/km de CO2 sunt disponibile la lansare, iar apoi cu emisii de 99 g/km.


Noul CITROEN C4 va utiliza pneuri MICHELIN ENERGYTM Saver care imbunatatesc consumul de carburant, o avanpremiera CITROEN care completeaza aceasta tehnologie hibrida pentru a reduce emisiile de CO2 cu cel putin 5 g/km. In cele din urma, designul inteligent al noului CITROEN C4 a permis un control strict al greutatii utilizandu-se in proportie de 15% materiale ecologice, un record in grupul PSA Peugeot CitroEn. - oferind un sentiment pozitiv de siguranta : noul CITROEN C4 ofera servicii unice pe segmentul sau de piata precum sistemul de monitorizare a unghiului mort, limitatorul-regulatorul de viteza programabil, sau mai mult decat atat servicii inovatoare precum CITROEN eTouch.


Aceasta functie include, printre altele, un sistem de apelare de urgenta si asistenta care asigura eficient si simplu un plus de siguranta. - reprezentand o sursa de confort : pentru ca pasagerii sai sa se bucure din plin de timpul petrecut la bord, noul CITROEN C4 opteaza pentru scaune confortabile, in special datorita reglajului electric pentru zona lombara pentru pasagerii din fata, dar si pentru personalizarea ambiantei de la bordul vehiculului (culorile ecranului de bord, sunete polifonice, intensitatea aerului conditionat), oferind functii inedite pe segmentul berlinelor compacte. Produs in Franta, pe platforma industriala de la Mulhouse, noul CITROEN C4 va consolida gama principala a marcii pana la finalul acestui an. Autor: Al
Sursa: Autolatest & Citroen Romania

Afla, toul, noul, Citroen, 2010