rss

Am testat in premiera primul Rolls-Royce Cullinan 2018 din Romania

Una dintre cele mai putin asteptate masini pe piata auto de la noi se dovedeste un adevarat diamant al celor de la BMW Group.

Am testat in premiera primul Rolls-Royce Cullinan 2018 din Romania

Este vorba de primul Rolls Royce care se comercializeaza intr-un format SUV, un model care trebuie sa reprezinte de fapt cel mai exclusivist SUV din intreaga istorie a industriei auto mondiale.Ei bine noul Rolls-Royce Cullinan este cu adevarat special pentru ca avem de fata o masina atat de exclusivista incat poti intelege ce inseamna aceasta doar cand o vezi fizic si cand mergi cu ea.


Despre lux-ul si prezentarea interioara a lui Rolls-Royce Cullinan nu putem spune decat ca este top of the line, adica chiar nu poate sa fie comparata cu un Bentley care inca foloseste materiale gasite la interiorul unui Audi Q7.Aici totul este bespoke, adica totul se muleaza pe preferintele clientilor indiferent care sunt acestea.


DETALII COMPLETE:


Rolls-Royce Cullinan este răspunsul la solicitările clienților de a-şi îndelpini visul de a călătoripe trasee mai puţin explorate în condiţii cu adevărat de lux. Fiind al doilea Rolls-Royce construit pe noua platformă ‘Architecture of Luxury’, realizată integral din aluminiu, Cullinaneste aşadar fără compromis în a nu împărtăşi platforma sa cu alte mărci.
“Profitând de "Arhitectura luxului", designerii noștri au creat un vehicul cu adevărat unic șifără compromis pentru cei care nu acceptă limitări în stilul lor de viață”, a continuat dl.Tiemann.


Denumit după cel mai mare diamant descoperit vreodată, primul automobil Rolls-Royce all-terrain, cu caroseria înălțată, este un inegalabil off-roader, capabil să depaşească orice obstacle şi să ajungă oriunde. Zeci de teste realizate pe întreaga planetă au arătat faptul că mașina estecapabilă să abordeze cu încredere și agilitate orice tip de teren accidentat.


În acest sens,sofisticata suspensie pneumatică reglabilă a lui Cullinan asigură faimoasa senzaţie de ‘MagicCarpet Ride’ a Rolls-Royce pe orice tip de suprafaţă de rulare, off- sau on-road. În acelaşitimp, aceasta este cu adevarat primul automobil “three-box” în segmentul SUV. Peretele săude compartimentare creează un mediu distinct pentru pasageri, separați de compartimentul pentru bagaje.


Noul motor Rolls-Royce V12 de 6.75 de litri produce 563 de cai putere şi un cuplu motor de 850 Nm, distribuit către noul sistem de tracţiune integrală şi sistemul cu patru roţi directoareconstruite pentru a face faţă oricăror provocări.
Fiind un Rolls-Royce, Cullinan oferă întreaga suită de elemente Bespoke dezvoltate specialpentru diferitele moduri de viață ale proprietarilor săi. Una dintre opțiunile cele maiproeminente o reprezintă Modulul de Recreere (Recreation Module) – un sertar acționatelectric în care clienții vor putea depozita accesoriile şi bunurile personale necesareactivităților pe care au în plan să le desfăşoare.Acesta este situat în compartimentul din spateal mașinii și poate fi deschis cu ușurință la atingerea unui buton.


O altă opţiune oferită de Recreation Module este Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite – cu osingură apăsare de buton, două scaune din piele de cea mai bună calitate, orientate spreexterior și o masă de cocktailuri apar din cadrul modulului.


Ori de câte ori călătoriți, ViewingS uite garantează cel mai bun loc posibil pentru privitor.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Rolls-Royce Cullinan 2018, test Rolls-Royce Cullinan 2018, review, new Rolls-Royce Cullinan 2018, inside Rolls-Royce Cullinan 2018, engine Rolls-Royce Cullinan 2018, bespoke Rolls-Royce Cullinan 2018, pret Rolls-Royce Cullinan 2018, drive test Rolls-Royce Cullinan 2018