rss

Americanii au arestat gruparea care a facilitat evadarea din Japonia a lui Carlos Ghosn, fostul boss al Renault, Nissan si Dacia

Departamentul de Stat american a reusit sa-i aresteze pe cei care au ajutat fostul boss al marcii Nissan sa evadeze din arest.

Americanii au arestat gruparea care a facilitat evadarea din Japonia a lui Carlos Ghosn, fostul boss al Renault, Nissan si Dacia

Este vorba de celebrul Carlos Ghosn care a fost arestat in Japonia in urma cu cateva luni pentru simplul fapt ca a primit spaga fiind la conducerea Alianteie Nissan-Renault-Dacia.
Acesta a fost ajutat de cativa cetateni americani sa fuga intr-o valiza de boxe audi la aeroportul din Tokio, Carlos Ghosn ajungand in Turcia dupa care boss-ul Nissan a fost transferat in Liban unde si in prezent locuieste.


Statul japnonez a cerut un mandat international de aducere a celor trei in fata justitie, iar acum americanii au reusit sa-i prinda pe cei care l-au ajutat pe Carlos Ghosn sa fuga din Japonia.
Aceasta stire vine la cateva zile dupa ce procuratura din Turcia a trimis in judecata complicii turci care au dat o mana de ajutor in acest caz.


Carlos Ghosn este cel mai important CEO al unei marci auto care a fost prins primind spaga in ciuda salariului foarte mare detinut!
s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Carlos Ghosn arestat liban, probleme complici Carlos Ghosn, evadare in boxa Carlos Ghosn, Carlos Ghosn evadat din japonia in turcia