rss

Americanii spun ca Mercedes Clasa C 2018 are cele mai slabe faruri din istorie-Chiar si cu LED

Germanii de la Mercedes Benz au primit cea mai mica nota la capitolul vizibilitate din partea celor de la IIHS.

Americanii spun ca Mercedes Clasa C 2018 are cele mai slabe faruri din istorie-Chiar si cu LED

Acestia tesetza masini incepand cu anul 1970, si cand vine vorba de siguranta rutiera nici chiar cei de la EuroNCAP nu se apropie de standardele IIHS.
Vedeta germana care a cazut un test banal de vizibilitate noaptea este celebrul model Mercedes Clasa C, care a primit cele mai mici note din istorie.


De fapt aici vorbim de un model Clasa C cu farurile standard cu halogen H7 care reprezinta echiparea de baza pentru gama Mercedes.
Cine doreste sa-si cumpere farurile cu LED trebuie sa plateasca in plus peste 1.700 euro, iar costul de inlocuire al unui singur far este de peste 1.000 euro fara manopea in caz de accidente.


Versiunea de baza este depunctata le fel de mult precum si cea cu LED extrem de scumpa la achizitie, IIHS spunand ca avem de fata o masina dificil de condus noaptea pentru ca sistemul de iluminat nu corespunde unor norme de baza pentru siguranta rutiera.

sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
iihs faruri mercedes, probleme mercedes clasa c 2018, vizibilitate mercedes noaptea, faruri led mercedes clasa c, probleme bataie faruri mercedes, vizibilitate faruri noaptea mercedes clasa c