rss

Anvelopele Bridgestone au fost alese pentru a echipa noul SUV Audi e-tron complet electric

Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope și produse din cauciuc din lume, a fost ales să pornească la drum alături de Audi odată cu lansarea primului SUV complet electric al companiei, Audi e-tron.

Anvelopele Bridgestone au fost alese pentru a echipa noul SUV  Audi e-tron complet electric

Cele două companii au pus la punct olistă de cerințe care să scoată în evidență specificațiile noului model, de laaccelerația impresionantă la confortul și liniștea la bordul vehiculului, conferind înacelași timp siguranță deplină fără a face rabat de la performanță.
Bridgestone a fostales de Audi să furnizeze șase anvelope diferite de la 19’’ la 21’’ – patru dimensiunipentru vară și două pentru iarnă – ca dotări originale.


Viteză și siguranțăPropulsat de trei motoare electrice, Audi e-tron prezintă o accelerare incredibilă;ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde. Aceasta a impus instalarea unoranvelope cu contact excelent care să asigure manevrabilitate de nivel superior șiperformanță foarte bună la frânare.


Astfel, Bridgestone a furnizat anvelopele de varăAlenza 001; creată în special pentru SUV-uri, anvelopa are o structură de blocuricare optimizează contactul cu solul pentru a îmbunătăți răspunsul la virarea în curbeși stabilitatea pe drum drept A primit clasificarea A pe eticheta pentru aderența pecarosabilul ud – cea mai bună pe piață.Pentru sezonul de iarnă, Bridgestone pune la dispoziție Blizzak LM 001 pentruabordarea cu încredere a virajelor și manevrabilitate pe suprafețe umede, uscate, cugheață, mâzgă și zăpadă.


Anvelopa combină un compus cu concentrație ridicată de siliciu impregnat cu polimerul Nano Pro-Tech de la Bridgestone care îi conferă oaderență excelentă.Plăcerea de a conduceAutonomia este unul dintre cei mai importanți factori pentru orice automobil completelectric.


Acest lucru este posibil doar dacă rezistența la rulare este la un nivel scăzut– aspect pentru care anvelopele Bridgestone au primit clasificarea A pe etichetă, ceamai bună din categorie. Anvelopele se potrivesc perfect cu e-tron permițându-i săparcurgă 400 km cu o singură încărcare.


Acestea oferă și o foarte bună performanțăla uzură și răspund excelent la cerințele și capacitățile modelului e-tron completelectric, optimizând plăcerea de a conduce și experiența conducătorului auto peransamblu.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Anvelopele, Bridgestone, fost, alese, echipa, noul, Audi, e-tron, complet, electric