rss

Aplicatia prin care vezi gratuit de la RAR cati kilometri si ce accidente a avut masina, inainte sa o cumperi

Verifica GRATUIT km masinii pe care urmeaza sa o cumperi! Date oficiale RAR.

Aplicatia prin care vezi gratuit de la RAR cati kilometri si ce accidente a avut masina, inainte sa o cumperi

Registrul Auto Roman, împreună cu cei de la Autoritatea de Supraveghere Financiară, doresc să facă o aplicaţie prin care orice cumpărător poate afla o sumedenie de informaţii despre un autovehicul rulat pe care acesta doreşte să-l cumpere.
De la 1 ianuarie 2018, orice automobil importat în România care ajunge la RAR pentru identificare este trecut într-o bază de date în care se trece şi kilometrajul. Aceste două valori sunt introduse într-o bază de date care, la un moment dat, se va transforma într-o sursă uriaşă de informaţii pentru cumpărătorii de maşini second-hand.


La această bază de date vor contribui şi asiguratorii prin Autoritatea de Supraveghere Financiară, oferind detalii despre accidente suferite de automobile. Mai precis, vor exista date despre toate mâinile pentru care a fost emisă o despăgubire, astfel încât un cumpărător să poată şti întregul istoric al accidentelor pentru un automobil.Atat informatiile despre kilometri, preluate de RAR la primul ITP si de inginerii statiilor ITP la care masina isi face inspectia ulterior, cat si cele legate de daunele suferite de o masina, vor putea fi interogate foarte usor in functie de seria de sasiu.


VEZI AICI FORMULARUL ONLINE!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Verificare Serie Sasiu, Istoric Kilometri si Daune, Verificarea Gratuită a numărului VIN și a Istoricului Vehiculului, Citire serie de sasiu, Verifica seria de sasiu a masinii chiar daca superi vanzatorul, Verificare Serie Sasiu Gratuit si Rapid Verificare Serie Sasiu Auto, Verificare Istoric Auto, verificare serie sasiu vw, verificare km reali gratis, verificare masina dupa seria sasiu gratis, verificare serie sasiu bmw, verificare serie sasiu ford gratis, verificare serie sasiu audi, verificare serie sasiu rar, inspector auto, http://pro.rarom.ro:8080/dosar_vehicul.aspx