rss

Asa a luat nastere noul crossover urban KIA XCeed 2019

Kia Motors a dezvăluit istoria dezvoltării noului crossover urban XCeed.

Asa a luat nastere noul crossover urban KIA XCeed 2019

Într-un scurt videoclip publicat astăzi de Kia, membri ai echipei europene de design explicămodul în care a apărut pentru prima dată noul model.


Kia XCeed este cel mai recent model care se alătură familiei Ceed, alături de hatchback-ulîn cinci uși, modelul Sportswagon și shooting brake-ul sportiv ProCeed.Povestea completăa evoluției celei de a treia generații a modelului Ceed va fi dezvăluită într-o broșură în edițielimitată, care urmează a fi lansată în cursul acestui an și va include modul în care s-aunăscut noile modele Kia XCeed și ProCeed.


Gregory Guillaume, Vice Președinte de Design al Kia Motors Europe, a supervizat designulnoii familii Ceed, un proces în care a fost luată în considerare o întreagă gamă de opțiunipentru înlocuirea modelului hatchback anterior în trei uși, pro_cee’d.
„În timpul proiectăriiviitorului ProCeed, am realizat că ar putea exista al patrulea tip de caroserie în gama Ceed.Astfel a apărut Kia XCeed”, spune Guillaume. „Frumusețea proiectului a constat în faptul că,inițial, nu ne-am gândit să dezvoltăm un crossover.”
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
KIA XCeed 2019, TEST DRIVE KIA XCeed 2019, CONSUM KIA XCeed 2019, preturi KIA XCeed 2019