rss

Asa ar putea arata un Audi TT intr-o versiune low-cost cu pret mic de achizitie

Designerii rusi de la XTomi ne arata cum ar putea arata o masina sport germana de top intr-o versiune de baza.

Asa ar putea arata un Audi TT intr-o versiune low-cost cu pret mic de achizitie

Exemplarul de fata este un Audi TT 2017 care este realizat in cea mai ieftina versiune a sa, adica masina nu are barele fata spate vopsite in culoarea caroseriei asemenea oglinzilor retrovizoare.


Mai mult decat atat masina primeste si un nou set de jante din tabla care schimba linia caroserie complet fata de cea a masinii cunoscuta de toata lumea.
Acestia nu au trecut la interior pentru ca imaginea avea sanse sa fie si mai suprinzatoare pentru ca Audi poate renunta la sistemul de aer conditionat automat, scaunele sunt cu material textil si sistemul de navigatie lipseste cu desavarsire. Chiar si MAXI DOT este inlocuit de un afisaj clasic VW Golf IV din anii 90.


Cat despre motoare Audi ar putea monta sub capota un mai vechi motor 2.0 pe benzina aspirat de 115 CP sau cunoscutul 1.8 de 125 CP. Sau de ce nu un 1.0 MPI Euro 6 care se regaseste pe gama VW up.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
audi tt low cost, iamgine audi tt 2017 entry level, audi tt pentru saraci, imagini socante audi tt, motor audi tt low cost, audi tt echipare dacia logan