rss

Asa arata cel mai frumos model coupe al momentului! Mazda Vision Coupe 2018

Mazda VISION COUPE a câștigat premiul „Cel mai frumos model concept al anului” la cel de-a 33-a ediție a Festival Automobile International.

Asa arata cel mai frumos model coupe al momentului! Mazda Vision Coupe 2018

Ikue Maeda, directorul de design Mazda la nivel global,a acceptat premiul împreună cu echipa sa de designeri, la o ceremonie desfășurată aseară în Paris.uriu, format din experți în auto și motor sport, precum și arhitecți și designerivestimentari renumiți, a preferat VISION COUPE, model care a fost prezentat înOctombrie la Tokyo, în fața altor nouă modele nominalizate pentru aceastădistincție: Audi Aicon, BMW i Vision Dynamics, Kia Proceed Concept, LamborghiniTerzo Millennio, Mercedes-Benz AMG GT Concept, Mercedes-AMG Project One,Vision Mercedes Maybach 6 Cabriolet, Nissan Vmotion și Peugeot Instinct. Mazdaa mai primit același premiul și în urmă cu doi ani, pentru impresionantul conceptRX-VISION.Așa cum sugerează numele VISION COUPE, la fel ca și RX-VISION,întruchipează viziunea de design Mazda pentru următoarea generație de modele.


Proporțiile modelului fluid, cu habitaclul poziționat mai în spate, sunt specifice unuicoupe clasic dar, în același timp, exprimă energia unei mașini sport performante.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Mazda Vision Coupe 2018, interior Mazda Vision Coupe 2018, design Mazda Vision Coupe 2018, premii Mazda Vision Coupe 2018, caroserie Mazda Vision Coupe 2018