rss

Atentie unde faci revizia de ulei pentru cutia automata! Probleme in service

Cine are o masina cu transmisie automata deja stie ca aceasta trebuie sa primeasca un tratament special.

Atentie unde faci revizia de ulei pentru cutia automata! Probleme in service

In ultima perioada foarte multi clienti merg cu masinile lor sa-si schimbe uleiul in unitati service care NU AU HABAR DE CEEA CE INSEAMNA O CUTIE AUTOMATA!
Sunt unitati service care si-au cumparat un robot care oficial inlocuieste intreg uleiul in cutie, insa cei care folosesc aceste aparate nu stiu nimic despre cum trebuie inlocuit uleiul sau mai degraba CE TIP DE ULEI este necesar fiecarei transmisii.


Partea cea mai socanta este ca au aparut foarte multe unitati service monomarca precum Mercedes sau BMW care se lauda ca fac revizii extrem de ieftine pentru aceste transmisii, insa ei nu stiu nici macar care sunt procedurile normale si ce tip de mentenanta trebuie aplicata fiecarei transmisii in parte.


CUM NE DAM SEAMA DACA SERVICE-UL STIE CEVA DESPRE CUTIILE AUTOMATE?
Aici trebuie spus ca fiecare client trebuie sa intrebe la service daca acesta este autorizat de catre Asociatia Reparatorilor de Transmisii Automate din Europa!


Vezi autorizatie in imaginea de mai jos:Daca nu atunci trebuie sa stiti ca cel care face reparatia o face fara a da garantie sau fara a avea un suport din partea marcii daca se intampla ceva cu transmisia dumneavoastra.Un alt mod in care ne dam seama daca cel care schimba uleiul sau repara cutia automata este sa-i cerem un timp estimativ de reparatie! Daca acesta este mai mare de 2 zile atunci trebuie sa stim ca EL NU ARE PIESELE PE STOC, NU STIE SA REPARE CUTIA SI NU ESTE AUTORIZAT pentru a repara aceste transmisii automate.


Ultimul si poate cel mai bun test este acela de a cere celui care CICA SE PRICEPE la aceste transmisii sa repare o cutie claisca BMW 4L30 care nu mai functioneaza cum trebuie! Aceasta cutie are doua bai de ulei si o mecanica atat de complicata incat doar cateva unitati service oficiale O POT REPARA!Daca nu primiti un raspuns clar la aceasta cutie 4L30 atunci trebuie sa stiti ca unitatea service NU STIE SA REPARE CUTII AUTOMATE, ACESTIA NU AU HABAR CUM SA DESCHIDA O ASEMENEA CUTIE SI EVIDENT NU STIU CUM SA O CALIBREZE!
Mai jos vezi cum arata cel mai bun service de transmisii automate din Romania!Informatii Contact

Telefon: 0723.528.323
Email: office@reparatiecutieautomata.ro
Adresa: Strada Mehadiei, Nr.39 
Zona CRANGASI, Sector 6,Bucuresti


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
reparatii cutii automate, 4l30 reparatii, cutie gm probleme, cutii de viteze automate mehadia, cel mai bun service cutii automate, zf8 probleme, 7g tronic probleme, 9g tronic probleme, unde repar cutia automate, dsg repair romania, reparatii convertizor automate, garantie cutie automata bucuresti, probleme reparatii cutii automate chitila, probleme reparatii cutii automate precizieri, reparatii cutie automata crangasi