rss

Audi A4 Sedan si A4 Avant primesc un nou facelift 2019

Audi a decis ca modellele sale de clasa medie sa primeasca un usor facelift.

Audi A4 Sedan si A4 Avant primesc un nou facelift 2019

În noul an de fabricaţie, Audi A4 se evidenţiază printr-o structură frontală mult mai impunătoare,începând de la design și continuând cu accentele sport.


Contururile pentagonale, pline de forţă,încadrează prizele de aer de la exterior, iar banda cu aspect de aluminiu structurează interiorul.Pachetul S line pentru exterior include noi bare de protecţie cu aspect şi mai sportiv. Designultriunghiular pronunţat face ca mașinile să iasă și mai mult în evidenţă.Un element în forma literei Usepară secţiunea exterioară de cea interioară, aceasta din urmă fiind acoperită cu o grilă cu model defagure. Deschiderile separate ale prizelor de aer direcţionează o parte a fluxului de aer sub aripi, undeaerul trece pe lângă roţi.


Liniile de echipare pot fi diferenţiate şi în funcţie de grila Singleframe, specifică mărcii. La pachetul deechipare S line pentru exterior, grila are acum lamele cu design tridimensional. Partea inferioară asecţiunii exterioare se încheie cu un spoiler tăios, iar bara din spate vine cu un nou look inclus îndotarea standard.


Două terminaţii late, trapezoidale ale sistemului de evacuare înlocuiesc terminaţiileanterior rotunde. Zona difuzorului, situată între terminaţiile de evacuare, este acum mai îngustă. Aufost redesenate şi jantele, disponibile cu dimensiuni între 16 şi 19 inch.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
audi a4 facelift 2019, new audi a4 2019, restilizare audi a4 2019, schimbari audi a4 2019