rss

Autobuzele turcisme din Romania nu fac fata temperaturilor scazute de 10 grade Cesius

Toti primarii care au cumparat autobuze turcesti in Romania descopera ca acestea au mari probleme de functionare.

Autobuzele turcisme din Romania nu fac fata temperaturilor scazute de 10 grade Cesius

Pe langa faptul ca daca ne uitam cu PMB a dat 100 de milioane de euro pentru 400 de autobuze Otokar de cea mai proasta calitate vedem acum si exemplele altor primari din Romania


BRASOV


În cele peste 100 de autobuze ale societăţii de transport în comun, ansamblate în Turcia, pasagerii tremură. Vehiculele nu au sistemul de climatizare adaptat condiţiilor meteo din Braşov, de pildă, iar când este frig instalaţia nu dă randament.Autobuzele în care pasagerii suferă de frig au costat Primăria din Braşov 25 de milioane de euro şi au fost achitate cu un credit. Conducerea societăţii de transport recunoaşte că achiziţia nu a fost tocmai inspirată. Promite însă că va rezolva problema.


SIBIU


„Acum este 9:30 şi temperatura nu a ajuns la 10 grade. Nu face destulă căldură”, spune un șofer de autobuz.


„Cabinele nu sunt închise etanş, partea de jos nu au căldură absolut deloc. Merg cu pătura pe picior”, spune un alt șofer.Şoferii susţin că merg degeaba cu instalaţia de încălzire pornită la maximum. Vehiculele sunt dotate cu sisteme de climatizare adaptate condiitiilor din ţările cu ierni mai blânde şi nicidecum gerului de la noi.


BUCURESTI


„Acum este 9:30 şi temperatura nu a ajuns la 10 grade. Nu face destulă căldură”, spune un șofer de autobuz.


„Cabinele nu sunt închise etanş, partea de jos nu au căldură absolut deloc. Merg cu pătura pe picior”, spune un alt șofer.


Şoferii susţin că merg degeaba cu instalaţia de încălzire pornită la maximum. Vehiculele sunt dotate cu sisteme de climatizare adaptate condiitiilor din ţările cu ierni mai blânde şi nicidecum gerului de la noi.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
autobuze stb iarna, otokar fara caldura, autobuze turcesti fara caldura, probleme autobuze turcesti, probleme motor cutie otokar firea stb