rss

Autodata ne arata care sunt cele mai proaste masini din anii 2000

Autodata a prezentat un top 10 a celor mai proaste masini care au avut intrari in unitatile service.

Autodata ne arata care sunt cele mai proaste masini din anii 2000

Pe prima pozitie se afla celebrul Opel Astra H care este un real succes si in Romania unde au inceput sa fie importate din Germania.Autodata spune ca Opel Astra H este masina care a avut in anul 2019 cele mai multe intrari in unitatile serivce din Spania.


Pe locul secund se afla gama Renault Megane II care asa cum era de asteptat a castigat o pozitie in plus fata de anul 2018, masina francezilor depasind gama Peugeot 307.Un alt model care merita criticat este gama Ford Focus II care a prezentat cele mai multe probleme unitatilor service pe intreg anul 2019. Aici mentionam toate modele Ford Focus construite in perioada 2004-2011.
Pe ultimul loc de pe podium se afla modelul de clasa mica Seat Ibiza III 2002-2009 care utilizeaza aceeasi platforma tehnica si motorizari cu modelul VW Polo construit in aceeasi perioda.


Surpriza cea mare este locul 7 unde gasim celebrul VW Golf 5, una dintre cele mai laudate masini pe piata din Romania cu motorizarea 1.9 TDI.
Ultimul loc in acest top 10 este ocupat de catre modelul premium Audi A4 (2001-2008) care a avut foarte multe probleme cu intraga gama de motorizari insa si cu transmisia S Tronic CVT.

sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
autodata probleme opel astra h, autodata probleme renault megane II, autodata probleme vw goplf 5, seat ibiza III autodata, probleme renault scenic autodata 2020