rss

Autohaus Michael Schmidt castiga titlul de Cel Mai Bun Dealer BMW din Germania in 2016

Michael Schmidt a reusit sa castige unul dintre cele mai importante titluri date unui dealer auto BMW.

Autohaus Michael Schmidt castiga titlul de Cel Mai Bun Dealer BMW din Germania in 2016

Este vorba de premium Cel Mai Bun Dealer BMW din Germania, titlu castigat cu o retea completa de unitati service care inglobeaza marile BMW, Mini si Rolls Royce.
In Romania Michael Schmidt detine cea mai mare retea de dealeri BMW din tara, acestia reusina sa vanda peste 80% dintre masinile noi BMW.


Despre Michael Schmidt


Michael Schmidt s-a născut în data de 20 iulie 1960 în satul Criț, jud. Braşov În anul 1981 emigrează în Germania împreună cu părinţii şi fraţii săi.
A urmat studiile la Universitatea Tehnica din München şi a devenit membru al Asociaţiei Saşilor Tansilvăneni din Germania, fiind implicat activ în proiectele grupului regional din München pe care îl conduce în calitate de Președinte între anii 1988 și 1992. După finalizarea studiilor se angajează la firma Siemens în München, iar în1990 ia decizia să se întoarcă în Transilvania cu misiunea de a coordona activitatea centrului social săsesc.


În aceeaşi perioadă pune bazele Fundaţiei Saxonia ca viitor partener al centrului social săsesc, care avea ca scop sprijinirea persoanelor neajutorate din Transilvania.
Povestea de succes a transilvăneanului Michael Schmidt începe încă din anul 1994, odată cu înființarea companiei Automobile Bavaria, ca unic importator pentru marca BMW. Astăzi conduce unul din cele mai mari grupuri de dealeri auto din Europa Centrală şi de Est prin intermediul grupurilor de firme Automobile Bavaria şi MHS Truck & Bus.


În anul 2006, este îmbogaţit cu preluarea reprezentanţelor BMW în regiunea München-Germania: „Autohaus Michael Schmidt” în Starnberg, Wolfratshausen, Germering şi Bad Tölz, urmată de marca auto de lux Rolls-Royce pentru care a inaugurat un showroom în München şi service în Baierbrunn, dar şi în Bucuresti. Perseverenţa.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Autohaus Michael Schmidt, premiu Autohaus Michael Schmidt, cel mai bun dealer bmw, automobile bavaria bucuresti, retea dealeri bmw, best service Autohaus Michael Schmidt, imagini Autohaus Michael Schmidt, rolls royce Autohaus Michael Schmidt, mini Autohaus Michael Schmidt