rss

Autoitalia incearca sa promoveze o masina care nu are nici o sansa pe piata din Romania

Autoitalia incearca in aceasta vara o promovare agresiva a unui model compact care din pacate este complet anonim pe piata din Romania.

Autoitalia incearca sa promoveze o masina care nu are nici o sansa pe piata din Romania

Este vorba de Alfa Romeo Giuletta 940 care a ajuns acum la un al treilea facelift insa care se prezinta din nou in aceeasi forma ca si in anul 2010 cand a fost testata si de catre echipa noastra AICI!
Acum in anul 2019 vedem o masina care are deja o vechime de aproape 10 ani cand este comercializata in Romania cu un pret de achizitie de peste 23.000 euro.Domnilor de la Autoitalia masina este una dintre cele mai frumoase compacte din Europa, insa lipsa unui succesor face ca acest model sa fie doar unul de imagine in Romania pentru ca aceasta masina nu are nici o sansa in fata unor modele precum KIA Ceed 7 ani garantie sau chiar si VW Golf cu reduceri de pret inainte de scoaterea sa din fabricatie.


Vezi cum merge noul Ceed 2019 AICI!


Mai mult decat atat italienii nu mai au decat motorizare diesel de 1.6 litri, fara a mai comercializa motoarele pe benzina 1,4 TJET sau gama 1.750 TBI de 240 CP.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
test Alfa Romeo Giuletta 940, probleme Alfa Romeo Giuletta 940, pret mare Alfa Romeo Giuletta 940, probleme tehnice Alfa Romeo Giuletta 940, motor 1.6 mulijet Alfa Romeo Giuletta 940, consum tbi Alfa Romeo Giuletta 940