rss

Automobile Bavaria devine importatorul motocicletelor Husqvarna

Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa Centrală şi de Est, a devenit importator al motocicletelor Husqvarna, parte a grupului BMW.

Automobile Bavaria devine importatorul motocicletelor Husqvarna

Departamentul moto al Automobile Bavaria Group va funcţiona astfel ca unic importator oficial şi reprezentant al legendarului producător de origine suedeză pe piaţa locală şi va comercializa gama completă de motociclete off-road, de la 50 de până la 511 centimetri cubi, şi  motociclete de stradă, de la 50 până la 900 de centimetri cubi.


„Am ales să devenim importatori ai motocicletelor Husqvarna pentru a ne completa gama de motociclete BMW pe care o avem deja în portofoliu,” a declarat Emanuel Ştefan, director de vânzări al departamanentului moto al Automobile Bavaria Group. „Vom distribui motocicletele Husqvarna atât prin reţeaua proprie de dealeri, una dintre cele mai mari reţele BMW din Europa Centrală şi de Est, cât şi prin partenerii specializaţi,” a completat Ştefan.


Compania va comercializa, de asemenea, piese de schimb originale Husqvarna, accesorii pentru motociclete, costume şi echipamente moto de protecţie. Va fi disponibilă întreaga colecţie Lifestyle (Racing, Street şi Vintage).


Husqvarna, legendarul producător de origine suedeză de motociclete cu o istorie de 109 ani, produce motociclete de clasă motocross, enduro şi supermoto. Divizia moto a grupului suedez Husqvarna a fost cumpărată în anul 1987 de producătorul italian de motociclete Cagiva.


În anul 2007, BMW a preluat Husqvarna Motorcycles. Compania funcţionează în continuare în uzina din localitatea Varese, Italia.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Automobile, Bavaria, devine, importatorul, motocicletelor, Husqvarna