rss

Autosoft Bucuresti ofera cel mai performant service de roti mobil din Romania

In ultimele cateva zile foarte multi romani s-au imbulzit sa-si schimbe anvelopele de vara cu cele de iarna.

Autosoft Bucuresti ofera cel mai performant service de roti mobil din Romania

In medie au fost pierdute mai mult de trei ore la  un service de roti de cartier, insa daca nu doreai sa-ti petreci ziua in straza in fig mai exista o solutie.


Service Mobil AUTO SOFT


Pentru ca timpul tau si siguranta ta sunt cele mai importante, noi suntem pregatiti oricand iti putem fi de ajutor! Un service mobil AUTO SOFT este solutia ideala atunci cand ai nevoie de servicii de vulcanizare acasa, la birou, la sediul firmei sau oriunde te-ai afla.O solicitare de vulcanizare mobila este modalitatea convenabila si usor accesibila pentru a evita timpul petrecut in service sau situatiile neplacute cauzate de problemele aparute in drum spre destinatiile tale. Prin aceasta metoda ai parte de vulcanizatori dedicati cu care vei stabili o relatie de prietenie si incredere care reduce stresul și timpul.


Am echipat fiecare service mobil cu aparatura moderna, necesara pentru serviciile de montaj si echilibrare roti.


Colegii nostri de echipa sunt pregatiti sa vina in ajutorul tau oricand ai nevoie! Prin intermediul serviciilor oferite de vulcanizarea mobila poti beneficia de doua pachete personalizate care satisfac nevoile rotilor masinii tale:  1. Pachet anvelopa: include demontat roata, demontat anvelopa existenta, montat anvelopa noua, plumbi, echilibrat roata, montat roata.

  2. Pachet roata: include demontat roata, plumbi, echilibrat roata, montat roata.


In plus, atunci cand soliciti vulcanizare mobila ai posibilitatea de a alege anvelope noi pentru masina ta din cele 60.000 de produse disponibile in stocul nostru, indiferent daca una sau mai multe dintre anvelopele masinii tale nu mai pot fi folosite sau esti in criza de timp si nu te poti deplasa pentru a le achizitiona. Pe scurt, scutesti timp si rezolvi intreaga situatie neplacuta doar cu o singura comanda pentru vulcanizare mobila!


Apeleaza cu incredere la servicii rapide, de cea mai buna calitate!
Datorita vastei experiente in domeniu, specialistii nostri vor efectua serviciile de care ai nevoie cu multa atentie, in timp util, pentru ca tu sa poti circula in siguranta si confort de fiecare data cand urci la volan.


Pentru a solicita service-ul mobil AUTO SOFT asteptam cu drag sa ne contactati la numarul de telefon 0751.211.642 sau pe adresa de email servicemobil@auto-soft.ro


Program service mobil AUTO SOFT


Luni – vineri:  9:00 – 20:00


Sambata:  9:00 – 16:00


Duminica: inchis


Tarife service mobil


Vulcanizarea mobila AUTO SOFT poate fi solicitata in Bucuresti la pretul de 180 de lei (TVA inclus). Pentru kilometri suplimentari se vor achita 1,5 lei/km (tur-retur) in limita maxima de 100 de km. In plus, se adauga costul montajului.


Serviciile oferite de vulcanizarea mobila se tarifeaza la pretul de service, afisate mai jos (pachet roata sau pachet anvelopa).

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
autosoft service rapid roti, service mobil roti, service mobil roti bucuresti, ajutor pana in bucuresti, pret service mobil roti, eficienta service roti mobil