rss

Benzina a crescut la peste 5 lei pe litru si GPL a ajuns la 2 lei pentru un litru

Incepand cu aceasta saptamana Petrom si OMV au crescut pretul la pompa pentru fiecare litru de benzina datorita faptului ca a crescut pretul pentru un baril de petrol.

Benzina a crescut la peste 5 lei pe litru si GPL a ajuns la 2 lei pentru un litru

Acum la pompe romanii cumpara 1 litru de benzina 95 cu peste 5 lei, iar un litru de GPL a scazut de la 2.2 lei pana la o valoare de 2 lei.De fapt acum cine conduce o masina pe benzina plateste mult mai mult in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, de unde si dorinta de a monta o instalatie de GPL.


Litrul de benzină a trecut de pragul de 5 lei, pentru prima dată în anul 2016, arată site-ul Petrom, compania-lider a pieţei petroliere locale.


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret benzina 2016, pret gpl 2016, instalatii gpl sector 6, unde montez gpl?, cel mai bun service gpl, consum gpl logan, consum gpl vw, consum gpl opel, pret instalatie gpl, instalatie gpl zenit pro, instalatie gpl tomasetto stag, stag 200 nee tomasetto, service gpl sector 5, cea mai buna oferta gpl, durata montaj gpl, omologare gpl rar, pret omologare gpl rar, comtact gpl sector 6, service gpl chitila, service gpl sector 5, montezagpl.ro, instalatiigplbucuresti, gpllogan, gpl tomasetto 2016, pret redus instalatie gpl