rss

Benzina si motorina au un pret de peste 6.3 lei /litru-GPL Auto ramane constant la 3.1 lei/litru

Benzina si motorina au un pret de peste 6.3 lei /litru-GPL Auto ramane constant la 3.1 lei/litru.

Benzina si motorina au un pret de peste 6.3 lei /litru-GPL Auto ramane constant la 3.1 lei/litru

De astazi in toate statiile peco din Romania benzina si motorina au un pret de achizitie care sare de 6.3 lei pe litru.


Acest lucru inseamna ca acum 50 de litri de benzina costa in medie in plus 20 lei la fiecare alimentare.Mai mult decat atat pretul unui litru de GPL a ramas constant in zona de 3.1 lei per litru, pret care face din ce in ce mai importanta conversia pe gas.


O instalatie GPL italiana Tomasetto costa incepand cu 2.200 lei cu TVA si montaj inclus, iar o instalatie GPL AGC are un pret de pornire de 2.100 lei cu TVA si montaj inclus.


Autolatest recomanda montarea unei instalatii VEZI AICI care este de factura europeana si care nu are un pret de achizitie mai mic de 2.100 lei.


Ce este GPL?


GPL Auto este un amestec de propan si butan care respecta cerintele standardului national SR EN 589 editia in vigoare.


Este un carburant performant, mai putin poluant - emite mai putine noxe, deoarece nu contine plumb si benzen. 


Cifra octanica este intre 89 si 93. 
Compoziţie / Informaţii privind componenţii ( ingredientele) GPLCompozitie:


Preparat obtinut din amestecarea fractiei C4 din instalatia de fractionare a gazelor obtinute in procesele primare cu propan. Gazele petroliere lichefiate sunt hidrocarburi lichide cu volatilitate foarte ridicata, depozitate sub presiune de vapori proprie. 


Daca presiunea se destinde, evaporarea acestui produs antreneaza formarea de volume apreciabile de gaze, capabile sa formeze cu aerul amestecuri explozibile, in limitele de explozie de la 2%vol. pina la 10% vol. 


UNDE MONTEZ CEA MAI BUNA INSTALATIE GPL?


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
agc compact, care sunt costurile gpl flote, cea mai buna instalatie gpl bucuresti, discount montaj gp0l flote, gpl tomasetto flote, importator, instalatii gpl bucuresti, monteaza gpl flote, pret preferential flote gpl, reduce costurile cu gpl, tomasetto, tomasetto achile flote gpl, unde montez gpl, unde montez gpl cu reducere?, zenit pro, 0.9 tce gpl, agc compact, agc zenit pro vs stag 300, cea mai buna instalaie gpl, cea mai buna instalatie gpl logan, cel mai bun service gpl bucuresti, consum gpl dacia logan, , tomasetto stag 200, stag4 plus, stag 300 isa, stag 300p premium