rss

Benzina si motorina s-au ieftinit dupa eliminarea supraaccizei insa NU si GPL-ul

Guvernul Orban a trecut legislatia in urma cu cateva zile care elimina supraaciza pentru combustibili.

Benzina si motorina s-au ieftinit dupa eliminarea supraaccizei insa NU si GPL-ul

De fapt Guvernul PNL a anulat supraacciza pusa in anul 2014 de catre PSD si Victor Ponta, insa nu a fost retrasa si acciza asupra combustibililor.


Acum pe 1 ianuarie vedem cum pretul la benzina si motorina a scazut in medie cu pana la 32 de bani/litri, lucru care din pacate nu a fost aplicat si GPL-ului.Vedem acum cum toti cei care vand GPL au o mentalitate de cartel pentru ca pretul pentru fiecare litri de GPL A RAMAS la aceelasi nivel cu cel din decembrie 2019, pret la randul sau foarte mare fata de pretul real de achiziti plus transport care nu depaseste 1.5 lei/litru.


Ramane de vazut ce raspuns va avea Guvernul Orban referitor la pastrarea pretului pentru GPL pe intreg teritoriul Romaniei!


Supraacciza la carburanți a fost introdusă în 2014 cu promisiunea că banii strânși vor fi folosiți pentru realizarea de investiții în infrastructură, ceea ce nu s-a întâmplat.
Nu este prima eliminare a supraaccizei.


sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret benzina 1 ianuare 2020, pret motorina 1 ianuarie 2020, pret gpl 1 ianuarie 2020, pretul la gpl nu scade, pretul gpl nu scade 2020