rss

BMW Films 2017 are drept protagonist principal noua Seria 5 G30

Campania de comunicare a noului BMW Seria 5 Sedan este în plină desfăşurare.

BMW Films 2017 are drept protagonist principal noua Seria 5 G30

Cu această ocazie, BMW Welt a găzduieşte o expoziţie specială dedicată a celui mai de succes sedan business din lume. Vizitatorii au şansa de a vedea de aproape două modele din noua generaţie, dar şi de a experimenta noile dotări tehnice la terminale interactive.


Proiectele de comunicare ale noului Seria 5 au adus în prim plan mai mulţi actori de la Hollywood. Iar fanii cinematografiei au şansa de a viziona noul film BMW "The Escape" şi să vadă automobilul folosit în film, alături de numeroase piese de recuzită.


"The Escape" - noul film BMWÎn cea mai nouă producţie BMW Films, "The Escape", noul BMW Seria 5 Sedan interpretează rolul principal. Clive Owen, star de la Hollywood şi conducătorul obişnuit din seria de filme "The Hire", joacă rolul unui conducător angajat, în timp ce tânăra vedetă Dakota Fanning o interpretează pe Lily, o clonă, într-un scurtmetraj plin de acţiune ce are numeroase scene de urmăriri palpitante şi cascadorii ce-ţi taie răsuflarea. Până pe 25 februarie, vizitatorii BMW Welt au şansa unică de a experimenta modelul original BMW Seria 5 din filmul "The Escape". Alte piese de recuzită din film şi introspecţii exclusive din realizarea scurtmetrajului transformă această expoziţie într-o experienţă unică - şi nu doar pentru cineaşti.


Scurtmetrajul a debutat într-o serie de prezentări exclusive în USA, Canada şi, în mode excepţional, România. Premiera europeană a proiectul a avut loc în cadrul festivalului de film „Le Films de Cannes au Bucharest “.


Imediat după lansarea online, filmul a fost vizualizat de peste 5,5 milioane de fani pe YouTube. Reacţiile presei au fost pozitive şi doar acestea au înregistrat o audienţă de peste 125 de milioane de oameni la nivel mondial.


A şaptea generaţie BMW Seria 5


Cu aproximativ 7,9 milioane de automobile vândute până la finalul anului 2016, gama BMW Seria 5 este una din gamele principale ale mărcii BMW. Doar generaţia a şasea a înregistrat vânzări de peste 2,1 milioane de unităţi, astfel că a fost lider global al segmentului premium din clasa superioară.A şaptea generaţie BMW Seria 5 vine să apere această poziţie de cu o serie impresionantă de dotări inovatoare. Control vocal inteligent, control prin gesturi şi un Head-Up Display mai mare cu 70%, în combinaţie cu serviciile conectate din portofoliul BMW Connected, dar şi alte dotări precum On-Street Parking Information şi Remote 3D View sunt doar câteva dintre numeroasele puncte de atracţie ale noului BMW Seria 5 Sedan.


Noul BMW Seria 5 Sedan va fi expus de-a lungul anului 2017 într-o expoziţie specială. Decorul "The Escape" va fi prezentat doar până la finalul lunii februarie. Luni, 13 noiembrie, primul client a intrat în posesia noului BMW Seria 5 Sedan în zona de livrări de la BMW Welt.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
bmw seria 5 g30 2017, bmw welt 2017, new bmw films bmw seria 5 g30 2017, images bmw seria 5 g30 2017, eastwood bmw seria 5 g30 2017, new bmw seria 5 g30 2017 in movies