rss

BMW ofera motoare si acumulatori pentru autobuzul turcilor de la Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş.

Una dintre cele mai vechi firme de autobuze din Turcia primeste o motorizarea electrica BMW.

BMW ofera motoare si acumulatori pentru autobuzul turcilor de la Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş.

Acum vedem cu colaboarea celor de la Karsan cu BMW a dat nastere autobuzului de mici dimensiuni care are sub capota un motor electrice de la BMW i3 insa si un acumulator de 44 kwh.


Autobuze electrice moderne cu tehnologie BMW i


În 2018, la aproape un secol distanţă, sistemul de propulsie BMW este din nou instalat într-un autobuz. De această dată, sistemul baterie şi motor de la BMW i3 este folosit de autobuzele electrice "Jest" construite de producătorul Karsan.


Sistemul de propulsie BMW i3 şi-a demonstrat deja fiabilitatea, aşa cum o arată experienţa utilizării din ultimii şapte ani. Până în prezent, nici o baterie nu a trebuit înlocuită din cauza degradării premature, deşi sunt utilizatori care au trecut de mult de borna de 200.000 km.


Întrucât potenţialul bateriei este departe de a fi epuizat atunci când a atins pragul de 100.000 de kilometri, BMW Group a anunţat de curând extinderea garanţiei europeane pentru bateria de la noile BMW i3.


DATE TEHNICE 


Tip acționare -Vehicul cu baterie electrică (BEV) 


Tip de motor -BMW Motor tracțiune electric 


Putere maximă (kW & CP) 125 și 170  Cuplu maxim (Nm) 290 


Transmisie automată cu o singură treaptă


CITEST MAI MULTE AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
autobuze bmw, bmw i3 motor electric karsan, autobuze electrice karsan bmw, bmw i3 engine karsan bus, karsan tukey bus bmw i3