rss

BMW prezinta a doua generatie a sistemului inteligent cu care poti face plati NFC 2020

Automobile Bavaria urmeaza sa comercializeze in premiera primele masini BMW cu noul sistem digital de plati 2020.

BMW prezinta a doua generatie a sistemului inteligent cu care poti face plati NFC 2020

A doua generaţie (generaţia 2.0) a unui ecosistem de cheie digitală bazat pe NFC a fost anunţat pentru finalul anului 2019.


O caracteristică principală este utilizarea unui chip de securitate care lucrează separat de sistemul de operare al smartphone-ului. Aceasta înseamnă că funcţionează şi dacă smartphone-ul nu mai poate fi pornit, pentru că bateria este descărcată.
În viitorul apropiat, Digital Key va fi îmbunătăţit cu generaţia 3.0, bazată pe tehnologia Ultra-wideband (UWB). Aceasta va oferi protecţie antifurt maximă şi va permite localizarea cu precizie între dispozitiv şi automobil.


În consecinţă, telefonul mobil nu mai trebuie ţinut direct pe mânerul uşii pentru deblocarea maşinii, ci poate fi lăsat convenabil în buzunar. BMW Group a recunoscut devreme că tehnologia UWB ar putea fi benefică pe termen lung şi potrivită pentru penetrarea pieţei globale.
Cooperarea strânsă cu partenerii şi faptul că UWB îşi găseşte deja locul pe tot mai multe dispozitive ale clienţilor vor deschide drumul pentru funcţii noi şi inovatoare ale Digital Key.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cheie bmw nfc 2020, automobile bavaria masini 2020, cheie iteligenta bmw nfc 2020