rss

BMW Romania lanseaza programul BMW Select 2012-Rata la un BMW 316i este de 199 euro/luna

De la 1 decembrie debutează BMW Select, cel mai nou serviciu oferit de BMW Financial Services.

BMW Romania lanseaza programul BMW Select 2012-Rata la un BMW 316i este de 199 euro/luna

Premiera este reprezentată de un nou mecanism de finanţare, care vine cu o rată redusă cu până la 50% şi oportunitatea achiziţiei unui nou automobil la finalul perioadei de finanţare. 

BMW Select, alături de deja consacratul produs „Finanţare cu dobândă începând de la 0%” oferit de BMW Financial Services, poate fi astfel unul din cele mai importante motoare de creştere BMW în 2012. 

Este una din cele mai importante noutăţi ale acestui an pentru BMW Group România, produsul venind în contextul unei pieţe tot mai atente, dincolo de preţ, la costurile reale de utilizare şi calitatea serviciilor oferite.

BMW Select este un produs de leasing financiar care oferă oportunitatea de a achiziţiona un automobil BMW pentru o rată cu aproximativ 50% mai mică decât o soluţie de finanţare obişnuită, în condiţiile unei perioade de finanţare de 3 ani şi a unui avans de minim 20%. 

În plus, pe toată durata contractului, clientul beneficiază de extinderea perioadei de garanţie şi „Gap Insurance” (o formulă de asigurare care acoperă, în caz de daună totală, diferenţa între preţul iniţial şi valoarea asigurată de poliţa CASCO).

De exemplu, noul BMW Seria 1 116i poate fi achiziţionat cu o rată lunară de 199 Euro (fără TVA şi asigurare CASCO), pentru un avans 35%.

O rată deosebit de avantajoasă este obţinută printr-o valoare reziduală de până la 45%. Important, în premieră în România, la finalul perioadei de finanţare, clientul poate opta pentru schimbarea automobilului finanţat cu unul nou prin predarea celui utilizat (ceea ce presupune închiderea contractului de leasing iniţial) şi semnarea unui nou contract de finanţare.

“BMW Select deschide un nou segment în piaţa de finanţare. Clientul poate beneficia de un automobil nou o dată la trei şi, în acelaşi timp, de o rată cu aproximativ 50% mai mică faţă de cea plătită în cazul produselor standard de leasing financiar,” a explicat Ştefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services Romania.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Romania, lanseaza, programul, Select, 2012-Rata, 316i, este, euro/luna