rss

BMW se strica!-Un german distruge un BMW M6 datorita problemelor tehnice

Un posesor de BMW M6 este complet nemultumit de masina sa!

BMW se strica!-Un german distruge un BMW M6 datorita problemelor tehnice

Nemultumit de felul in care a fost tratat si de faptul ca BMW nu a gasit nici o rezolvare pentru problemele masinii sale, nici chiar dupa cele zece vizite in service, un iranian s-a apucat sa-si distruga propriul M6 in fata intrarii principale a Salonului Auto de la Frankfurt.


In urma cu mai multi ani, Pourmohseni Hadi si-a cumparat de la un dealer BMW din Italia un M6 nou-nout, pe care a dat undeva in jurul a 120.000 de euro.


Dupa o perioada de timp, omul de afaceri de origine iraniana a inceput sa experimenteze tot felul de sunete si vibratii la schimbarea treptelor de viteza, astfel ca a ajuns cu masina in service.
Nu doar o data, ci de nu mai putin de zece ori! Situatia nu s-a schimbat insa deloc dupa aceste vizite. Ba mai mult de-atat, conform omului nostru, nici BMW Italia, dar nici BMW Germania nu si-au asumat nici un fel de raspundere pentru aceasta situatie.


Drept urmare, vazand ca nu primeste macar nici un raspuns oficial in urma scrisorii trimise catre sediul central al constructorului bavarez, Pourmohseni Hadi a recurs la un protest extrem: distrugerea propriului exemplar M6 in fata intrarii principale a Salonului Auto de la Frankfurt.

Autor: AL
Sursa: Autolatest & 4Tuning

Tags:
probleme bmw, masini bmw cu probleme tehnice, m6 distrus de propritar, nu cumparati bmw, service cu probleme bmw, bmw m6 v10 are probleme tehnice, bmw mai slab decat mercedes