rss

BMW Seria 2 Gran Tourer este prima dubita produsa in Bavaria! BMW vs Renault Grand Scenic vs Fiat Doblo

BMW a prezentat in premiera versiunea Gran Tourer a noului model de volum Seria 2.

BMW Seria 2 Gran Tourer este prima dubita produsa in Bavaria! BMW vs Renault Grand Scenic vs Fiat Doblo

Asemenea fratiorului sau Seria 2 Tourer si acesta de fata este un BMW cu tractiune pe puntea fata care in plus dispune de inca doua locuri in plus.


Asadar, avem de fata primul BMW "dubita" din istorie, masina versatila care poate transporta pana la 7 pasageri.Gama de motorizari cuprinde un diesel clasic cu 3 cilindri in linie de 1.5 litri care dezvolta o putere maxima de 116 CP pentru versiunea 216d.


Cine vrea mai mult poate sa aleaga un 218i care vine cu motorul N47 de doi litri si 143 CP, motor care este clasic pentru gama Seria 3 si Seria 5.
Fanii motoarelor pe benzina pot alege un 3 in linie de 1.5 litri pe versiunea 216i cu o putere maxima de pana in 116 CP. Cine plateste mai mult poate sa aleaga aceelasi motor pe versiunea 218i, puterea maxima dezvoltata fiind de 148 CP.


Concurentii de baza pentru noul BMW Seria 2 Gran Tourer sunt Renault Grand Scenic, VW Caddy Maxi si Fiat Doblo Panorama.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
BMW 2 Series Gran Tourer 2015, BMW 2 Series Gran Tourer test drive, renault scenic vs BMW 2 Series Gran Tourer, pret BMW 2 Series Gran Tourer, bmw tractiune fata, probleme BMW 2 Series Gran Tourer, 0-100 kjm/h, viteza maxima BMW 2 Series Gran Tourer, consum BMW 2 Series Gran Tourer, pret achizitie BMW 2 Series Gran Tourer 2015