rss

Bosch si Continental spun nu producerii de acumulatori pentru masinile electrice! LG si Panasonic au castigat

Gigantii germani Bosch si Continental au declarat ca nu au de gand sa lucreze in dezvoltarea de acumulatori auto.

Bosch si Continental spun nu producerii de acumulatori pentru masinile electrice! LG si Panasonic au castigat

Aici nu vobim de celebrele baterii auto care sunt inca produs de catre acestia, ci de acumulatorii auto dedicati masinilor electrice.
Adica acumulatorii care urmeaza sa echipeze toate masinile hybrid si electrice care urmeaza sa fie produse de catre industria auto germana.


Rezultatul evident este acela ca LG Coreea de Sud si Panasonic Japonia au castigat acest pariu cu europenii pentru ca toate masinile produse de catre acestia au acumulatori NON UE!


KIA de exemplu nu are de gand sa favorizeze marcile germane cat timp producatorul LG are ofera acesti acumulatori de top doar marcilor din Coreea.
De partea cealalta Panasonic impreuna cu Tesla Motors si Toyota au devenit un gigant in aceasta industrie si lucreaza prea putin cu marcile germane.


Se pare ca europenii lupta pentru pastrearea motorului diesel extrem de poluant pentru ca, castigurile after sales sunt incredibil de mari in comparatie cu cele ale unei masini electrice!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
acumulator lg kia eniro, acumulator panasonic tesla motors, acumulator panasonic made in china, baterie masini electrice, probleme acumulator tesla