rss

Bridgestone devine Partenerul Olimpic Oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018

Bridgestone, cea mai mare companie de anvelope și produse din cauciuc din lume, este pe cale să materializeze cu succes rolul de partener oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la PyeongChang 2018.

Bridgestone devine Partenerul Olimpic Oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018

Prin pozițiasa de Partener Olimpic Oficial, Bridgestone contribuie în Coreea de Sud cu ovarietate de produse, suport pentru atleți și inițiative în educația sportivă.În cadrul Jocurilor Olimpice, Bridgestone furnizează anvelope de iarnă pentruvehiculele Comitetului Olimpic Internațional (IOC) din cadrul flotei olimpice și sprijinăechipa Bridgestone - un registru global de speranțe olimpice și paralimpice caredoresc să concureze la PyeongChang.


De asemenea, Bridgestone sprijină șiProgramul Educațional PyeongChang 2018 ce încurajează Jocurile Olimpice săofere un impact pozitiv și viabil pentru țara gazdă.


Prin susținerea marketing-ului dințara gazdă, se intenționează propagarea mesajul olimpic Chase Your Dream către toți participanții și fanii jocurilor."Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang 2018 sunt pe cale să înceapă, iarcompania Bridgestone este mândră să își susțină angajamentul față de MișcareaOlimpică și față de cei mai mari sportivi din lume.Bridgestone și-a propus săîmbunătățească modul în care oamenii se mișcă, concurează, trăiesc, lucrează, prinsusținerea campaniei Modul nostru de a spijini, a declarat Asahiko Nishiyama,vicepreședinte executiv și director executiv al Bridgestone Corporation.


Acestparteneriat marchează un alt pas important în consolidarea globală a mărciiBridgestone. Așteptăm cu nerăbdare să demonstrăm perfomanța, atât prinintermediul produselor și serviciilor noastre de înaltă calitate, cât și prin implicareacelor 143.000 de colegi ai echipei Bridgestone din întreaga lume, odată cutransmiterea mesajului "Chase Your Dream”.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018, sponsori oficuali Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018, bridgestone Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018, logo bridgestone Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018