rss

Bridgestone și BMW Group livrează împreună noul vehicul sport BMW i3s 2018

Bridgestone, compania numărul unu la nivel mondial în anvelope și produse din cauciuc, continuă parteneriatul de success cu BMW și este furnizor unic de anvelope pentru noul model sport BMW i3s.

Bridgestone și BMW Group livrează împreună noul vehicul sport  BMW i3s 2018

După ce și-a dovedit capacitatea de a satisfacecerințele unui vehiculul electric prin furnizarea de anvelope pentru BMW i3,Bridgestone și BMW Group își continuă parteneriatul.Concepută pentru a fi sportivă


Noile anvelope răspund unor modificări specifice aduse i3s.


Autovehiculul are unaspect sport, cu un ecartament mai mare pe spate și pasaje de roți mai spațioase.Acest lucru a inspirat Bridgestone să livreze anvelope cu 20mm mai late decât celede pe i3, exemplificând aspectul mai lat și mai sportiv al noului vehicul, asigurând înacelași timp o tracțiune adecvată pentru a maximiza efectul creșterii de putere și decuplu motor.


Montate pe jantele de 20 de inci, care sunt standard pe modelelul i3s, anvelopeleBridgestone sunt acompaniamentul vizual perfect.
Pe lângă variațiile de vară și deiarnă, Bridgestone furnizează o gamă de anvelope față și spate pentru a asigura oabordare personalizată.


Tehnologia „ologic”Fiind vehicule electrice, modelele i3 și i3s necesită un concept de anvelope completdiferit.


Bridgestone a livrat acest lucru cu tehnologia lor „ologic” - design propriu deanvelopă concepută special pentru vehiculele electrice.„Tehnologia ologic ajută aceste vehicule să optimizeze performanțele”, explicăChristophe de Valroger, VP la Original Equipment at Bridgestone EMEA.


„Și faceacest lucru fără compromisuri în ceea ce privește siguranța. Folosim un model ingust al benzii de rulare Ecopia EP500 care asigură o aderență excelentă chiar și încondiții de carosabil umed. De fapt, a primit calificativul B pe eticheta europeană înceea ce privește rezistența la rulare și aderența pe ud.Designul include un diametru mai mare al anvelopei, ceea ce reduce rezistența larulare și îmbunătățește eficiența energetică. „Bridgestone și BMW împărtășesc unangajament de a dezvolta produse care contribuie la un viitor durabil”, spuneChristophe Valroger.


„Tehnologia ologic ar trebui să ne ajute în atingerea unuiadintre obiectivele noastre pe termen lung: o reducere globală cu 50% a emisiilor deCO2 până în 2050. Am creat o anvelopă unică pentru vehicule unice.”


Setați pe viitor


Noua anvelopă Bridgestone pentru i3s este cel mai recent produs al unui parteneriatdintre BMW Group și Bridgestone. În ultimii 17 ani acesta a inclus o lungă listă deechipamente OE și o colaborare de success pentru experiența BMW DrivingExperience.


Acum, Bridgestone joacă rolul de unic partener de dezvoltare alanvelopelor pentru BMW i3s.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
BMW i3s 2018 bridgestone 2018, anvelope noi bridgestone BMW i3s 2018, autolatest BMW i3s 2018 bridgestone, pret BMW i3s 2018