rss

Bridgestone lansează la IAA 2018 produse și soluții de ultimă generație – eficiență, confort, durabilitate

Fiind cea mai importantă companie de anvelope și produse din cauciuc din lume,Bridgestone se angajează să identifice și să rezolve provocările cu care se confruntăflotele în fiecare zi prin intermediul anvelopelor, tehnologiilor și serviciilor premium.

Bridgestone lansează la IAA 2018 produse și soluții de ultimă generație – eficiență, confort, durabilitate

Într-o afacere și într-o lume în proces continuu de transformare rapidă, Bridgestonedeschide calea spre noi produse, tehnologii și soluții digitale care să răspundănevoilor flotelor, producătorilor de echipamente originale (OEM) și clienților cheiepentru soluții sustenabile, durabile și eficiente, conturând în același timp și viitorulmobilității.


La IAA 2018, Bridgestone va lansa în premieră noi oferte de ultimă oră care săcompleteze perfect gama premium de anvelope și soluții de mobilitate.


Anvelope de ultimă generație și soluții pentru flote
Flotele de astăzi au nevoie de produse și servicii eficiente, convenabile și durabile.Ediția IAA din acest an va vedea cum Bridgestone introduce noua sa generație deanvelope Ecopia pentru camioane și autobuze.


Dezvoltată și testată în parteneriat cuclienții Bridgestone din întreaga Europa, noua gamă Ecopia va reduce costurile operaționale ale flotei pe tot parcursul anului, prin reducerea semnificativă aconsumului de combustibil, prin beneficiile unice ale aderenței excelente pe suprafețele umede și prin kilometrajul realizat.


La fel ca până acum, aceste noianvelope sunt proiectate pentru „mai multe vieți” prin procesul de reșapare Bandag.De asemenea, Bridgestone va lansa în premieră la IAA o nouă soluție de întreținerepentru flote. Cu ajutorul tehnologiilor digitale, această funcție va oferi informațiibazate pe măsurători flotelor, care să asigure optimizarea vehicului și să limitezeprovocările comune ale activităților de zi cu zi.


Noile interfețe aduc beneficii superioare flotelor și partenerilor


Tot la ediția IAA din acest an, Bridgestone va anunța că, începând cu 2019,anvelopele pentru camioane și autobuze vor fi livrate cu un sistem electronic deetichetare RFID – identificare prin radiofrecvență.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Bridgestone, lansează, 2018, produse, soluții, ultimă, generație, eficiență, confort, durabilitate