rss

Bridgestone ramane si in acest an cel mai mare producator de anvelope si produse din cauciuc din lume

Bridgestone obține cele mai bune rezultate în rândul OEM în 2018.

Bridgestone ramane si in acest an cel mai mare producator de anvelope si produse din cauciuc din lume

În anul 2018, Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope și produse dincauciuc din lume, a fost ales să furnizeze peste 120 de noi dotări din fabrică înacest an în EMEA.


Cifra reprezintă o creștere de peste 30 de procente. Dotărilesunt folosite la mai mult de 40 de modele diferite de la peste 15 producătoridiferiți.La nivelul industriei, Bridgestone este lider în ceea ce privește investițiile înCercetare & Dezvoltare.


Iar Producătorii de Echipamente Originale (OriginalEquipment Manufacturers – OEM) în mod clar apreciază aceste investiții. Calitatea șiinovația gamei de anvelope premium de la Bridgestone sunt scoase în evidență decătre producătorii de automobile care le utilizează ca echipamente originale, inclusivbranduri precum Toyota, Mercedes și Porsche.
În același timp, Bridgestone rămâne furnizorul principal pentru Audi, SEAT, Skoda șipartener strategic al Grupului Volkswagen. Audi chiar și-a dublat volumul de dotări înultimii cinci ani.


În plus, Bridgestone își consolidează poziția alături de BMW. Ceamai bună dovadă o reprezintă faptul că dotările Bridgestone sunt des alese caechipament original pentru BMW Seria 3, BMW Seria 7, BMW X5/X7 și BMW Z4.Producătorii de autovehicule au ales anvelopele Bridgestone ca dotări originale pe ogamă diversă de modele. Acestea includ vehiculele electrice/hibride precum BMWi3s, Toyota Corolla, noul Audi Q3, modelul universal Audi A6 Allroad, versiuniletourer precum Opel Insignia, modelul inovator de BMW Seria 8, precum și modelulde lux Porsche Cayenne și autoturismele sport inclusiv Ferrari Portofino și Renault Mégane R.S. și R.S. Trophy.


Peste 85% dintre dotări sunt acum pentru anvelopelecu diametrul de cel puțin 17”.Depășirea limitelorBridgestone face eforturi suplimentare în ceea ce privește dezvoltarea și proiectareaanvelopelor. Compania cooperează cu producătorii și le răspunde solicitărilor cuimaginație și creativitate. Anvelopele sunt perfecționate pentru a se potrivi design-urilor specifice ale autovehiculelor, astfel încât fiecare aspect de performanță să fieîndeplinit.În acest fel, Bridgestone poate să răspundă provocărilor de tot felul – de larezistența la rulare și consumul de carburant, până la reducerea zgomotului,confortul conducătorului și comportamentul la volan – și să incorporeze tehnologiispecifice în anvelope care aduc îmbunătățiri concrete.Tehnologie revoluționarăÎn materie de tehnologie, Bridgestone împinge întotdeauna standardele tot mai suscu soluții precum B-Silent, tehnologia ologic și tehnologia Run-Flat îmbunătățită.Fiecare componentă a anvelopelor Bridgestone este concepută să răspundăcerințelor OEM.


Tehnologiile de proiectare a anvelopelor de ultimă generație, cum arfi Nano Pro tech pentru uzură redusă, compuși de siliciu puternic dispersabili șimodele nou proiectate, formele cavității și grosime optimizată a suprafeței, precum șiprocesele inovatoare de mixare, permit Bridgestone să găsească cel mai bunechilibru între caracteristicile anvelopelor și configurarea autovehiculului.Parteneriate pentru viitorMark Tejedor, Vice President of Original Equipment at Bridgestone EMEA, considerăcă abordarea personalizată îi permite Bridgestone să optimizeze caracterul unic aloricărui vehicul.


‘Într-o industrie în rapidă transformare, unde vehiculele devin din ceîn ce mai mult CASE - connected, autonomous, shared and electric (conectate,autonome, partajate și electrice) - Bridgestone oferă noi soluții și tehnologii carerăspund celor mai importante provocări ale producătorilor de autovehicule.


Anvelopele pe care le dezvoltăm în prezent vizează îndeplinirea nevoilor pentru celpuțin următorii doi-cinci ani.’Parteneriatele și colaborarea în procesul de creație dau naștere la mai mult decâtmodele personalizate. „Ne-au permis să facem un pas într-o direcție nouă care ducedecisiv în viitor,” declară Tejedor.


„Creăm noi anvelope, dar și soluții de mobilitate șiservicii care sunt mai eficiente și mai bine adaptate vehiculelor și noilor evoluții aletehnologiei auto decât înainte. Astfel, conducătorii auto vor putea merge înainte,indiferent de condiții.”

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Bridgestone 2019, cifre Bridgestone 2019, imagini Bridgestone 2019, Bridgestone 2020