rss

Bridgestone Turanza T005 a fost aleasă pentru echipare OE pentru Audi A7 2018

Audi a selectat Bridgestone Turanza T005 ca anvelopă premium pentru noul model Audi A7 Sportback.

Bridgestone Turanza T005 a fost aleasă pentru  echipare OE pentru Audi A7 2018

Anvelopele marcate AO (Audi Original) combină compusul cuconţinut ridicat de dioxid de siliciu – care încorporează tehnologia NanoPro-Tech™ -cu banda de rulare specifică pentru a oferi cea mai bună aderenţă pe ud în acelaşitimp cu maximizarea duratei de viaţă şi eficienţa consumului de combustibil.


Conducătorii noului coupe în 4 uşi Audi A7 Sportback vor avea disponibilă întreaga gamă dea nvelope Turanza T005 de la 17.
Cu anvelopele Bridgestone, noul stil și liniiledinamice ale autovehiculului se reflectă într-o experiență sportivă de conducere care puneșoferul în control.


Anvelopele oferă o direcție excelentă, un răspuns remarcabil, menținândîn același timp o aderență excepțională în toate condițiile.În plus, Bridgestone a încorporat tehnologia B-Silent® pe dimensiunile de la 19" la 21",pentru a reduce la minimum zgomotul interior produs pe toate tipurile de asfalt și pentru aspori semnificativ confortul șoferului. Prin integrarea unui element din spumă poliuretanicăaplicat pe suprafața interioară a anvelopei, această tehnologie acţionează direct pentru areduce cavitatea rezonantă a anvelopei produsă de vibrațiile aerului.


Acest lucru contribuie la reducerea semnificativă a zgomotului din interior în comparaţie cu anvelopele obișnuite,fără a compromite performanțele și dinamica anvelopelor.


Christophe de Valroger, VP Original Equipment Bridgestone EMEA afirmă: "Cu modelulTuranza T005, Bridgestone continuă să demonstreze abordarea inovatoare în ceea ceprivește tehnologia anvelopelor și siguranța în timpul condusului. Turanza T005 permiteșoferilor să continue și să păstreze controlul indiferent de condițiile de condus.Ca partenerde încredere pentru Audi, suntem deosebit de mândri că anvelopa Turanza T005 a fostaleasă ca anvelopă standard pentru noul model A7.Bridgestone, compania numărul 1 de anvelope și produse din cauciuc, este partenerulpreferat al producătorului de autovehicule Audi.


În anul 2017, Bridgestone a echipataproximativ 300.000 de autovehicule Audi pe 11 modele, inclusiv A3, A8, Q2 și Q7. Marcajulspecific - AO - inscripționat pe anvelope, garantează o potrivire perfectă cu noul autovehiculși asigură că acestea au fost co-dezvoltate și evaluate de inginerii Bridgestone și Audi.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Bridgestone Turanza T005, audi AO Bridgestone Turanza T005, imagini Bridgestone Turanza T005 audi a7 2018, partneriat Bridgestone Turanza T005 audi, anvelope OE Audi