rss

Brigada Rutiera are de asteazi echipaje in trafic sub acoperiere

Politia a anuntat ca incepand cu aceasta saptamana au iesit in trafic echipaje care nu folosesc masini inscriptionate.

Brigada Rutiera are de asteazi echipaje in trafic sub acoperiere

Peste 80 de şoferi au fost amendaţi, în cursul acestei săptămâni, pentru diverse abateri grave. Poliţiştii au ieşit în trafic cu maşini şi motociclete neinscripţionate. Măsura a fost anunţată de mai mult timp, însă şoferii circulă corect doar dacă văd în trafic unechipaj de poliţie.


”Brigada Rutieră a acţionat în zilele de 05.11.2013 şi 07.11.2013 cu echipe formate din autospeciale neinscripţionate şi motociclete, pentru a-i depista şi sancţiona pe acei conducători auto care respectă normele rutiere doar atunci când observă echipajele inscripţionate ale poliţiei”, se arată într-un comunicat al poliţiei rutiere.


Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a depăşit suma de 32.000 lei, iar cea mai mare valoare a unei sancţiuni a fost de 1.600 lei.De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 15 permise de conducere şi au fost reţinute 6 certificate de înmatriculare.


”Într-o mare proporţie accidentul de circulaţie este urmarea erorii umane, cauzată de un anume tip de comportament la volan.Atitudini inadecvate duc de regulă la nenorociri pe drumurile publice, care de cele mai multe ori nu sunt întâmplătoare, pentru că la volan şi cu piciorul pe pedala de acceleraţie, unii şoferi îşi descarcă toate energiile negative acumulate.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini politie neinscriptionate, noile masini de politie fara semnale, probleme trafic, amenzi trafic politie, brigada rutiera bucuresti, soferi agresivi, incalci regulile ramai fara permis, indicatoare rutiere