rss

Brigada Rutiera Bucuresti face dosare penale sefilor Politie din Capitala! Toleranta zero pentru soferii bauti

Şeful Poliţiei din Sectorul 4 al Capitalei, prins beat la volan.

Brigada Rutiera Bucuresti face dosare penale sefilor Politie din Capitala! Toleranta zero pentru soferii bauti

Brigada rutieră a Capitalei face victime inclusiv printre poliţişti. Doi ofiţeri - un chestor, nimeni altul decât şeful Direcţiei Cazier Judiciar, şi un comisar şef - au fost prinşi băuţi la volan, în timpul unor controale de rutină.


Alcoolemie de dosar penal pentru comisarul şef Cornel Drumaru, oprit de agenţii de la rutieră imediat după ce a plecat de la o petrecere, vineri noaptea.
Mai mulţi şefi din Poliţia Capitalei au petrecut vineri seara la un restaurant de pe Şoseaua Gării Căţelu, în Dudeşti Pantelimon, iar la plecare unii dintre ei s-au urcat la volan. Au fost opriţi de un echipaj de poliţie şi verificaţi cu aparatul etilotest.Şeful Poliţiei Sectorului 4 din cadrul Poliţiei Capitalei, Cornel Drumaru, a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0,43 la mie în aerul expirat, valoare pentru care i s-a întocmit dosar penal, fiind dus la IML pentru recoltarea de probe biologice.Surse din cadrul Poliţiei Capitalei spun că acţiunea celor de la Rutieră a fost "comandată" de cineva din conducerea instituţiei, ştiindu-se despre petrecerea la care participau poliţiştii. 


Au mai fost depistaţi băuţi şi alţi ofiţeri, inclusiv şeful de la Cazier, chestorul Cristian Stan, cu alcoolemie de 0,14, fiindu-i reţinut şi lui permisul.


VIDEO 


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
politisti bauti la volan, gabori prinsi beti la volan, brigada rutiera bucuresti, probelem alcool volan, toleranta zero soferi bauti romania