rss

Britanicii spun ca masinile germane se strica mult mai des decat cele italiene

Este socant sa vedem cum specialistii spun ca in realitate masinile germane nu prea mai sunt ceea ce erau odata!

Britanicii spun ca masinile germane se strica mult mai des decat cele italiene

Acum specialistii britanici de la ECU Testing LTD au realizat in top al celor mai vandute masini din UK, loc unde masinile germane inca domina in fata celor italiene sau franceze.Supriza cea mare a fost ca masinile germane sunt in general cu pana la 11% mai stricacioase decat cele  italiene, detaliu care anunta mari probleme aceste marci in anii care urmeaza.


De fapt masinile germane si cele italiene sunt mai stricacioase decat cele frantuzesti sau japoneze, iar principalii castigatori sunt cei din Coreea de Sud care castiga constanta pietele din Europa.Marcile germane ( VW, BMW, Mercedes, Audi, Opel) au o rata de 58 de defecte la 100 de masini! Italienii de la Fiat si Alfa Romeo au 48 de masini la 100 de unitati urmati de catre francezi cu 26 de masini probelmatice pentru fiecare 100 de masini noi.


Japonezii si cei din Coreea de Sud se situeaza undeva la mai putin de 10 masini cu probleme pentru fiecare 100 de unitati vandute in Europa!


s sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
ECU Testing LTD 2019, probleme masini ECU Testing LTD, probleme tehnice ECU Testing LTD, probleme masini germane ECU Testing LTD, probleme masini renault psa, probeme vw opel skoda vs fiat alfa romeo