rss

Bucurestiul condus de Gabriela Firea castiga titlul de cel mai aglomerat oras din intreaga Europa

Tom Tom Traffic Index a prezentat in premiera ultimele detalii despre volumul de trafic din marile oras.

Bucurestiul condus de Gabriela Firea castiga titlul de cel mai aglomerat oras din intreaga Europa

Bucureştiul este al cincilea oraş la nivel mondial în topul oraşelor mari cu cele mai mari probleme ale traficului rutier, iar în topul european capitala României conduce detaşat acest clasament.
În medie, bucureştenii petrec în trafic un timp suplimentar de 50%, mai mult decât în Istan­bul sau Rio de Janeiro, arată stu­diul Tom Tom Traffic Index reali­zat de compania olan­deză de navigare şi cartografiere Tom Tom.


Absenţa transportului public coerent este unul dintre factorii care au transformat Bucureştiul într-unul dintre cele mai aglomerate oraşe din lume, condiţiile de trafic de aici fiind mai grele decât cele din Istanbul.
Potrivit datelor TomTom Traffic Index, instrument prin care este analizat traficul din 390 de oraşe, timpul pierdut în trafic de bucureşteni ajunge să fie mai mare cu 218 ore anual, echivalentul a 27 de zile de muncă.
Mai jos vezi care sunt statisticile TomTom despre traficul blocat in Capitala Romaniei condusa de peste doi ani de catre PSD prin intermediul Gabrielei Firea.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
trafic bucuresti, trafic bd marasti, probleme delimitare trafic sector 1 marasti, probleme primaria sector 2, tramvai 41 bd marasti