rss

Bucurestiul si orasele apropiate sunt asediate de apa de pe sosele!Primaria Bucuresti nu ofera mai multe detalii

Bucurstiul trece din nou prin momente grele pentru ca in ultimele ore ploaia nu prea a incetat.

Bucurestiul si orasele apropiate sunt asediate de apa de pe sosele!Primaria Bucuresti nu ofera mai multe detalii

De vina pentru situatia din trafic este infrastrctura gandita prost de catre autoritati, infrastructura care nu permite apelor de ploaie sa ajunga in canalizare.
De cele mai multe ori de vina sunt cei de la primarie care asfalteaza strazi fara stirea celor de la apele romane care sunt singurii care trebuie sa aproble planurile de recuperare al apelor de ploaie.


Situatia este si mai grava in zone precum Chiajna, Dudu, Popesti Leordeni sau Bragadiru unde primarii au asfaltat strazile fara a avea o scurgere in plan pentru atunci cand ploua abundent.
In zona Bragadiru celebrul giratoriu de la Cristalului ofera soferilor o imagine de calvar pentru ca apele de ploaie nu au nici un canal de scurgere, deci apa este constant undeva la peste 30 de cm atunci cand ploua abundent.In zonele din Vest precum Militari Rezidence masinile merg prin ape de peste 20 de cm, iar pietonii nu au trotuare. Aceeasi situatie se regaseste si in Popesti Leordeni unde pietonii merg mai mult pe garduri decat pe sosea.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Bucurestiul, orasele, apropiate, sunt, asediate, soselePrimaria, Bucuresti, ofera, detalii