rss

Cabinet Dent in zona Crangasi-Dentist ieftin Sector 6

Recent in zona Crangasi pe strada Ceahlaul s-a deschis un nou cabinet stomatologic unde clientii benefeciaza de cele mai bune servicii dentare.

Cabinet Dent in zona Crangasi-Dentist ieftin Sector 6

Cabinetul de medicina dentara Dr. Vlad Stoicovici si Dr. Alina Filipescu este un spatiu stomatologic neconventional, in care tehnologia, functionalitatea si design-ul se intrepatrund.


Dotarile si serviciile de ultima generatie se regasesc imbinate armonios intr-un interior modern si primitor, in care senzatia ca `ai venit la dentist` este estompata.


Oferta acestui cabinet privat acopera o paleta variata de servicii stomatologice, cum ar fi profilaxie si estetica, odontoterapie si endodontie, protetica, chirurgie orala si implantologie, parodontologie si ortodontie, precum si servicii speciale de stomatologie pentru copii. Serviciile premium oferite au si garantia celor mai bune preturi, comparativ cu ofertele altor cabinete stomatologice.


Echipa de doctori este formata din cadre medicale cu experienta in domeniu, specializati pe ultimele tendinte din industrie. Se pune un mare accent pe calitatea actului medical, pe folosirea unor materiale si instrumente de ultima generatie si se lucreaza conform cu standardele europene in ceea ce priveste igiena si sterilizarea.


Contacteaza cabinetul AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cabinet dent, dentist crangasi, medicina dentara sector 6, dentist ieftin crangasi, dentist regie, oferte pret dentist crangasi, medicina dentara crangasi, cele mai bune preturi dinit, oferte masele, discount dentist, reducere dentist