rss

Calculeaza noua taxa auto 2013 sau taxa timbru de mediu AICI

Autolatest prezinta in premiera primul calculator oficial al noii taxe de timbru mediu 2013.

Calculeaza noua taxa auto 2013 sau taxa timbru de mediu AICI

Iata si primul calculator al noii taxe de mediu care urmeaza sa intre in vigoare in zilele urmatoare dupa ce Cabinetul Ponta modifica actuala lege nr 9 din 2012 realizata de vechiul guvern PDL UDMR.


Si de aceasta data cine achizitioneaza o masina care are emisii poluante mici sau foarte mici plateste mult mai putin decat cei care doresc sa conduca o masina cu un consum mare de combustibil.


Cei mai avantajati de noua lege sunt cei care doresc sa cumpere o masina electrica sau hibrida deoarece taxele pentru acestea sunt ZERO.


Mai mult decat atat impozitul anual nu este decat 5% din cel al unei masini normale cu o cilindree asemanatoare.


Asadar, daca ne cumparam un Chevrolet Tahoe Hybrid echipat cu un motor pe benzina V8 de 6.000 cmc nu platim nici o taxa de prima inmatriculare si avem un impozit anual la nivelul unei Skoda Fabia 1.4 TDI.


Cine doreste sa cumpere o masina electrica precum un Opel Ampera nu doar ca numai plateste nici o taxa ci mai mult statul roman plateste o suma considerabila din pretul de achizitie drept ajutor pentru cei care nu polueaza deloc.


CALCULEAZA NOUA TAXA DE MEDIU SAU TIMBRU 2013 AICI!


CUM SE CALCULEAZA NOUA TAXA DE TIMBRU ?


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
taxa mediu 2013, calculator taxa timbru 2013, calculeaza noua taxa auto 2013, cat costa sa inmatriculez o masiana in 2013, taxa de prima inmatriculare vs taxa timbru de mediu, schimbarile taxei timbru de mediu 2013, taxe masini electrice si hibride 2013. taxa honda civic hybrid, taxa insight hybrid, taxa timbru chevrolet tahoe hybrid, cadillac escalade hybrid taxa mediu 2013, calculaor anaf taxa mediu timbru 2013