rss

Cand schimbam uleiul unei transmisii automate? Mituri si sfaturi in mentenanta unei transmisii automate

Ei bine la acest capitol majoritatea celor care conduc o masina cu o transmisie automata nu stiu nimic despre mentenenta ei.

Cand schimbam uleiul unei transmisii automate? Mituri si sfaturi in mentenanta unei transmisii automate

Daca ti-ai cumparat o masina noua de factura germana masina ta este asigurata, insa de obicei garantia unei masini germane este de 2 ani fara limita de km, insa cutia de viteze automata nu prea intra in aceasta garantie.
Daca aceasta are probleme intr-un interval de 2 ani sau maxim 80.000 de km sunt sanse ca aceasta reparatie sa fie realizata gratuit de catre reprezentanta, insa dupa cum bine se stie romanii merg in Germania sa-si cumpere masini SH cu transmisii automate care DIN PACATE NU AU NICI O REVIZIE LA TRANSMISII.


Germanii NU EFECTUEAZA MENTENANTA PENTRU CUTIA AUTOMATA pentru ca acestia stiu ca aceasta transmisie are o fiabiliate de cel putin 180.000 de km intr-un regim de rulare tipic soselelor din Germania.
Adica masinile merg pe autostrazi cu viteze constante moment cand racirea unei transmisii automate se face eficient, insa in Romania soferii merg pe distante relativ mici intr-un trafic infernal si nu permite sistemului de racire al cutie sa functioneze in parametrii.


BMW si ZF spun ca transmisiilor lor ZF6 si ZF8 au un ulei lifetime, insa in realitate acesta trebuie schimbat la fiecare 80.000-120.000 de km sau 8 ani. Si noi stim ca romanii cumpara aceste masini cu peste 200.000 de km reali din Europa de Vest!


Pentru a nu avea probleme cu transmisia ta automata vezi AICI cel mai bun service din Romania care ofera cele mai bune servicii in reparatia unei cutii automate.ATENTIE!


Reprezentantele oficiale NU AU COMPETENTA DE A REPARA TRANSMISII AUTOMATE pentru ca acesta nu sunt construite de constructorul auto, ci de un producator specializat ( Aici sunt cateva exceptii precum Mercedes, Honda, Hyundai-KIA, Mitsubishi!).Sfaturi oferte de catre expertii nostri


Pentru o buna functionare a cutiei de viteze automate, va recomandam sa respectati urmatoarele sfaturi : In momentul cand ati constatat o neregula in buna functionare la cutia automata de viteze, opriti imediat functionarea motorului si anuntati mecanicul fara sa faceti alte interventii, teste, modificari sau deplasari fortate.


Verificati cat mai des posibil integritatea corpul cutiei de viteza automata pe partea posterioara in contact cu solul urmarind scurgeriile eventuale de ulei sau fisuriile acesteia.Schimbati la timp Filtrul de Ulei si Uleiul originale indicate de constructorul cutiei de viteza automata de la autoturismul dvs.
Nu utilizati cutia in conditii improprii si peste masura acestia. 


Ex: Atasarea unei remorci cu greutate mai mare decat cea prevazuta de constructor sau tractarea altor vehicule sau autoturisme de masina dvs.


 


Mai jos vezi cum arata cel mai bun service de transmisii automate din Romania!


Informatii Contact

Telefon: 0723.528.323
Email: office@reparatiecutieautomata.ro
Adresa: Strada Mehadiei, Nr.39 
Zona CRANGASI, Sector 6,Bucuresti


 


  
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
reparatii cutii automate, reparatii cutii automate, reparatii-cutii-automate, unde repar cutia automata bucuresti, cel mai bun service cutii automate, pret revizie cutie automata, service cutii automate crangasi, pret filtru cutie automata, pret revizie, cutie automata bmw, cutie automata audi, kit reparatie cutie autommata, pret revizie cutie aisin, reparatie cutie vw, dsg mecatornic reparatii, probleme cutie automata, unde schimb uleiul transmisie automata, ecu dsg made in romania, probleme fiabilitate transmsie automata, 4l30 reparatii, cutie gm probleme, cutii de viteze automate mehadia, cel mai bun service cutii automate, zf8 probleme, 7g tronic probleme, 9g tronic probleme, unde repar cutia automate, dsg repair romania, reparatii convertizor automate, garantie cutie automata bucuresti, probleme reparatii cutii automate chitila, probleme reparatii cutii automate precizieri, reparatii cutie automata crangasi