rss

Care este cel mai bun service ITP din Sectorul 6? Statie ITP Sector 6 Drumul Taberei

Echipa Autolatest recomanda realizarea ITP-ului intr-un service autorizat RAR cu o vasta experienta in acest tip de verificari.

Care este cel mai bun service ITP din Sectorul 6? Statie ITP Sector 6 Drumul Taberei

ITP Sector 6 – Prel.Ghencea nr.55

  • Tarif I.T.P. – Autoturism Motorina – 120 Lei  • Tarif  I.T.P. – Autoturism Benzina  100 Lei  • Tarif I.T.P. – Autoturism 4×4 – 150 Lei  • Tarif I.T.P. – Autoutilitare – 120 Lei
Care sunt conditiile in care trebuie sa se prezinte autovehiculul pentru realizarea ITP?


Vehiculele rutiere prezentate la inspecţia tehnică periodică trebuie să fie curate, în special caroseria, şasiul, ansamblurile şi subansamblurile ce urmează să fie controlate. Ele trebuie prezentate cu anvelopele umflate la presiunea nominală.


Ce se poate intampla daca circul cu ITP-ul expirat?


Extras din codul rutier: “Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu corespunde din punct de vedere tehnic sau al carui termen de valabilitate a inspectiei tehnice periodice a expirat se pedepseste cu amenda intre 315 si 700 lei.” In plus, se retine si certificatul de inmatriculare de catre Politia Rutiera, caz in care ITP-ul nu poate fi efectuat decat in unitatile proprii RAR.Am un autoturism inmatriculat intr-o alta tara UE. Pot face ITP-ul in Romania? Dar un autoturism inmatriculat in Romania, poate face ITP-ul in alta tara UE?


Nu. Registrul Auto Roman NU are baza de date comuna cu restul tarilor UE, deci nu se pot verifica masini cu numere straine in Romania, nici masini cu numere romanesti in afara tarii.Ce documente trebuie sa am asupra mea in momentul efectuarii ITP-ului?


Certificat de inmatriculare,
Asigurare RCA valabila,
Carte de identitate a autovehiculului,
Carte de identitate a persoanei care prezinta autovehiculul la inspectie.
* Daca autovehiculul este in leasing sau inregistrat pe o societate comerciala, se admite copia cartii de identitate a autovehiculului cu stampila in original.


PENTRU PROGRAMARI VEZI AICITel: 0761 644 547

Programari SMS:
0761 644 547


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
itp sector 6, autolatest itp, unde fac itp?, cel mai bun itp sector 6, itp sector 5, itp prelungirea ghencea, Cat costa ITP-ul?, ITP Inspectia Tehnica Periodica, Verificare Valabilitate ITP, Tarife ITP, itp taxi, tarif special taxi, itp moto, stand 4x4 itp auto