rss

Care este cel mai bun service pentru reparatia unei transmisii automate din Bucuresti? Sfaturile Autolatest Romania

In ultima perioada foarte multi romani au ales sa-si cumpere masini cu transmisii automate.

Care este cel mai bun service pentru reparatia unei transmisii automate din Bucuresti? Sfaturile Autolatest Romania

Acesta sunt foarte bune in comparatie cu o transmsie clasica manuala, insa necesita si o atentie mai mare cand vorbim de mentenanta transmisiei.
In Romania a functionat mentalitatea eronata ca o transmisie automata este mult mai "pacatoasa" decat una manuala pentru simplu fapt ca romanii in anii 90 nu schimbau nici macar uleiul in aceste transmisii pentru sute de mii de km.


In tarile puternic industrializate precum SUA toate masinile au transmisii automate care functioneaza fara probleme pentru ca soferul american stie ca trebuie sa-i faca o rezvizie transmisiei periodic.Asadar, pentru clientii din Romania echipa Autolatest recomanda ca toate masinile cu asemenea transmisii sa primeasca o revizie la o anumita perioada de timp pentru a nu exista suprize in exploatare.


O asemenea operatie se realizeaza de catre o echipa de profesionisiti care stiu perfect ce are nevoie fiecare cutie in parte ( ulei, kit filtru de ulei si eventual o reconditionare a sa), iar noi recomandam fara ezitare serviciile celor de la REPARATII CUTII AUTOMATE din Bucuresti zona Sector 6 Crangasi.


Echipa Autolatest recomanda cu incredere aceasta unitate service datorita profesionalismului si a calitatii lucrarilor efectuate pentru mii de masini in trecut.


Telefon: 0723.528.323      0732.125.555


Email: willyszlavik@yahoo.com


Email: office@reparatii-cutii-automate.ro


Adresa: Str. Mehadia, Nr. 39, Crangasi , Sector 6,Bucuresti
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
reparatii cutii automate, reparatii-cutii-automate, unde repar cutia automata bucuresti, cel mai bun service cutii automate, pret revizie cutie automata, service cutii automate crangasi, pret filtru cutie automata, pret revizie, cutie automata bmw, cutie automata audi, kit reparatie cutie autommata, pret revizie cutie aisin, reparatie cutie vw, dsg mecatornic reparatii, probleme cutie automata, unde schimb uleiul transmisie automata, ecu dsg made in romania, probleme fiabilitate transmsie automata