rss

Care sunt cele mai bune motoare pe GPL! Ford Sigma, Renault K4M, Honda 1.8 VTEC si Peugeot 1.4 TU3

Vezi care sunt 5 dintre cele mai bune motoare pentru care este recomandata montarea unei instaltii de GPL in Romania!

Care sunt cele mai bune motoare pe GPL! Ford Sigma, Renault K4M, Honda 1.8 VTEC si Peugeot 1.4 TU3

Nu de putine ori cititorii ne-au intrebat ce masina sa-si cumpere pentru ca aceasta sa fie echipata cu GPL si sa nu fie probleme de ordin tehnic.
Ei bine la acest capitol putem enumera 5 motorizari pe benzina care primesc note maxime cand vorbim de fiabilitate in general si de ce nu fiabilitate cand mergem pe GPL.


1-Ford 1.6 Sigma de 100 CP


Acest motor face parte din seria Sigma care a luat nastere in anii 90 pe modelul Focus si Puma, motorul acesta fiind realizat de catre Ford impreuna cu japonezii de la Yamaha.


Cel mai raspandit este de cel de 1.6 litri si 100 CP, insa au existat si versiuni de 1.25 litri care a echipat cu succes gama Fiesta si Fusion.
Singurul motor Sigma construit in Japonia pentru o masina Ford a fost cel de 1.7 litri si 125 CP.


2-Renault 1.6 16V K4M


Despre gama Renault K4M este foarte bine cunoscuta in Romania de catre fanii Dacia pentru ca a echipat modelul Logan I 16 V, insa si toate masinile Renault Clio, Megane, Scenic insa si Twingo.


Despre GPL pe acest motor nu putem spune decat ca exista masini Logan cu peste 1 milion de km pe GPL cu aceasta motorizare fara ca acesta sa afiseze probleme tehnice!3-Peugeot 1.4 TU (TU3)


Despre acest motor fanii PSA stiu ca este destul de insetat, insa si extrem de fiabil atat pe masinile Citroen sau Peugeot.


Istoria motorizarii incepe in anii 1980 pe gama Peugeot 205 si Citroen AX, motor care inca merge pe GPL si in ziua de astazi. Tot bine de stiut este ca bazat pe acest motor a luat nastere si gama 1.6 turbo realizata de BMW si PSA pe masinile Mini.


CITESTE MAI MULTE AICI!
SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


3 ani garantie fara limita de km! TVA si montaj inclus!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


contact gpl, tomasetto bucuresti, service gpl, tomasetto stag oferte, vanzari tomasetto, autogaz vanzari gpl, programari gpl tomasetto, service reparatii gpl

Autor: AL
Sursa: Autolatest & MontezaGPL

Tags:
ce motor alge pe gpl? tomasetto honda vtec, skoda 1.4 16v pe gpl, peugeot 1.4 benzina gpl, consum ford signa gpl, motor ford sigma, motor ford puma gpl, motor renault k4m gpl, dacia gpl k4m, monteaza gpl bucuresti, instalatii gpl tomasetto, consum gpl tomasetto 2018, oferta gpl tomasetto 2018