rss

Care sunt motivele pentru care noul BMW 3 Series (G20) urmeaza sa-i detroneze pe Mercedes Clasa C si Audi A4

Astazi BMW a prezentat in premiera ultima generatie a modelului sau de top Seria 3.

Care sunt motivele pentru care noul BMW 3 Series (G20) urmeaza sa-i detroneze pe Mercedes Clasa C si Audi A4

Putina lume cunoaste faptul ca Seria 3 este indiscutabil cea mai importanta masina pentru BMW, modelul acesta fiind cel mai bine vandut in comparatie cu gama Seria 1, 5 sau gama X.


CARE SUNT SCUMBARILE?
Noul BMW 3 Seria (G20) vine in premiera cu o noua platforma tehnica in mare parte identica cu cea a lui Seria 5, adica acum noul 3 are structura de rezistenta si gradul de confort asemanator cu cel al lui 5, insa dinamica este mult imbunatatia.


Optic noul BMW 3 Seria (G20)  pare asemantor cu modelul mai vechi F30, insa masina aceasta este 100% noua pentru ca are platforma CLAR 3, o gama de motorizari de top si, conform celor de la BMW un comportament rutiere mult mai bun.


Sub capota trebuie sa ne asteptam la inceput doar la motoarele pe benzina de doi litri si trei litri cu 6 cilindri, ambele echipare cu filtru de particule pentru a atinge noile emisii Euro 6 TempB.
De aceasta data noul 3 primeste si farurile cu Laser asemantoare cu cele ale lui i8, iar la interior noua plansa de bord are linia optica a lui Z4 si X7, adica LCD-uri in loc de cadrane clasice si un display central mult mai mare.


Motorul recomandat este cel gasit pe modelul 340xi, adica un trei litri cu 6 cilindri de peste 350 CP care este cuplat la o transmisie automata clasica ZF8 Plus.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
totul despre BMW 3 Seria (G20), fisa tehnica BMW 3 Seria (G20), motoare BMW 3 Seria (G20), diesel BMW 3 Seria (G20), pret BMW 3 Seria (G20), review BMW 3 Seria (G20), interior BMW 3 Seria (G20), autolatest BMW 3 Seria (G20), consum BMW 3 Seria (G20), xdrive BMW 3 Seria (G20)