rss

Ce instalatie GPL alegem ? STAG 300 ISA sau Zenit PRO OBD pentru motoarele cu 6 cilindri

Aceasta intrebare este foarte importanta in acest moment pe piata de profil din Romania pentru ca de mai bine de un an de zile marca ZENIT PRO este la noi pe piata.

Ce instalatie GPL alegem ? STAG 300 ISA sau Zenit PRO OBD pentru motoarele cu 6 cilindri

Aceasta intrebare este foarte importanta in acest moment pe piata de profil din Romania pentru ca de mai bine de un an de zile marca ZENIT PRO este la noi pe piata si instalatia a fost montata pe zeci de masini.


Principalul concurent al instalatiei italiene ZENIT PRO OBD este cea produsa de polonezii STAG care cu al lor 300 ISA reprezinta o varianta demna de luat in seama.


DIFERENTE
In primul rand Zenit PRO vine echipata cu injectoareindividuale HANA 2000 produse in Coreea de Sud, in timp ce STAG 300 ISA ofera injectoarele extrem de fiabile de Valtek.


Sistemul Valtek 34 in ciuda faptului ca nu arata la prima vedere la fel de bine precum Hana ofera un randament extrem de mare, un consum mai mic de gaz si o fiabilitate superiora Hana 2000 pentru simplu fapt ca sunt concepute sa functioneze si cu un gaz de mai proasta calitate.


Valtek functioneaza la 3 ohm in timp de Hana 2000 merge la 1.9 ohm, caracteristici care ofera performante superioare indiferent de plaja de turatie a motorului.


DESCRIERE INJECTOARE INDIVIDUALE HANA 2000 COREEA DE SUD

Injectoarele Hana reprezinta o solutie tehnica performanta pentru autoturismele de noua generatie, fiind gestionate de catre calculatorul Zenit PRO OBD, oferind dozarea optima de GPL, asigurand astfel, functionarea optima a motorului.


De partea cealalta Valtek 30 si 34 sunt injectoare produse in Italia de mai bine de 3 decenii, si ofera pe langa o fiabilitate neatinsa de nici un alt producator de pe piata si alte caracteristici demne de reamintit:


-Rezistenta superioara la vibratii si caldura avand conditia de selectie a cantitatii de combustibil.


-Injectoarele GPL HANA sunt produse sub un control strict de calitate si sunt comercializate peste tot in lume


-Viteza de raspuns mult mai rapida comparabila cu injectoarele de benzina.


-Consumul de combustibil mai redus cu 15 % fata de instalatiile GPL existente, performantele autorurismului fiind nealterate la functionarea pe GPL.


-Zgomot redus in functionare, o excelenta rezistenta la vibratii si temperaturi, o viteza de raspuns mult mai rapida, comparabila cu injectoarele de benzina.


AUTOLATEST recomanda achizitia instalatiei STAG 300 ISA si STAG300 PREMIUM pentru ca sunt cele mai bune de pe piata din Europa, ofera cea mai mare fiabilitate din segment si nu in ultimul rand reprezinta singurele unitati electronice agreate de Tomasetto.
PRO SI CONTRA ZENIT PRO OBD


-ECU ZENIT PRO este de ultima generatie insa carcasa este din plastic


-ZENIT PRO nu este rezistent la apa asemenea STAG 300


-Instalatia ZENIT PRO vine cu un reductor Vito mult inferior celui Tomasetto Alaska


-Versiunea de top ZENIT PRO Gurtner este singura capabila a concura STAG300 Premium


-Retea de service-uri slaba pentru instalatia ZENIT PRO


 


AFLA OFERTA NOASTRA LA TEL VEZI AICI 

 


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
stag 300 isa vs zenit pro, care este cea mai buna instalatie gpl, cel mai bun gpl motor 6 cilindri, unde montez gpl, consum real gpl, zenit pro legatura ecu obd, cele mai bune injectoare, hana 200 vs valtek 30, injectoare coreea de sud, cel mai bun raport pret performante instalatie gpl, monteaza cu discount gpl, importatori gpl bucuresti, monteazagpl.wprdpress.com, oferte gpl decembrie 2013