rss

Ce trebuie sa faca viitor primar al Bucurestiului pentru fluidizarea traficului pe Virtutii si Pasajul Ciurel

Echipa Autolatest ofera cateva informatii despre cum un primar poate sa eficientizeze traficul pe soseau Virtutii in 2021!

Ce trebuie sa faca viitor primar al Bucurestiului pentru fluidizarea traficului pe Virtutii si Pasajul Ciurel

CUM SE CIRCULA PE PASAJUL VIRTUTII? SI CE POATE FACE UN PRIMAR INTELIGENT DIN ACEST MOMENT!


Daca cumva locuiesti in Crangasi si vrei sa faci stanga spre Splai trebuie sa faci acum dreapta sa te urci pe pasaj in dreptul dealerului Ford. Lucru incredibil pentru ca daca locuiesti in Crangasi si vrei sa ajungi in Regie pe Splai mergi cu masina frumos prin Belvedere sau pe Giulesti si ajungi mult mai repede! Adica stanga dinspre Crangasi este complet inutila!


Daca cumva locuiesti in zona Lujerului sau pe Virturii si vrei sa ajungi in Regie poti face ca si pana acum dreapta fara semafor pentru a intra pe Splai! Adica pasajul este complet inutil!
Singurii favorizati sunt cei care vine din Regie spre Militari care acum traverseaza Pasajul si se blocheaza pe Virtutii in dreptul Lukoil pentru ca pe Virtutii se intra pe o banda pe sens si la ore de varf traficul intens este pe Virturii nu pe acest pasaj! Adica nu mai stai la semafor ( trafic controla si cat de cat sigur!) ci doar cedezi pentru a intra pe Virtutii. Daca vei putea evident!


Si daca sa spunem reusesti sa traversezi acest pasaj si te indrepti spre Lujerului vezi ca in doar cateva sute de metri dai intr-un semafor inutil care este bun doar pentru cei care circula cu tramvaiul 41 si din cate cunoastem aceasta statie este putin frecventata in comparatie cu Crangasi sau Lujerului!


Si daca tot vrei sa scapi in dreapta pe alei nu uita ca primaria sectorului 6 a realizat multe sensuri unice INUTILE pe strazi care erau cruciale pentru a scoate traficul de pe Uverturii! Adica dai in alte probleme cu traficul spre Chiajna!


SOLUTII
Singura solutie pentru remedierea problemei este ca intersectia Virtutii cu Orsova sa benefecieze de un semafor cu buton in care traficul rutier sa benefecieze de cateva minute in plus fata de pasagerii tramvaiului care tocmai coboara in statie!


De asemenea mai in fata pe Virtutii ajungem in intersectia cu Uverturii care poate sa fie inchisa pentru cei care vor sa traverseze linia lui 41 dinspre Uverturii, si spunem aceasta pentru ca la cativa metri avem Pasajul Lujerului unde traficul poate sa faca la stanga fara probleme chiar pe doua benzi!


Inchiderea intersectiei Virtutii-Uverturii poate aduce la o fluidizare incredibila a traficului pentru ca acolo este un NOD NEFAST IN MILITARI unde nici un primar nu a reusit sa convinga soferii ca pentru a face stanga fara probleme mergi in intersectia cu Iuliu Maniu.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme trafic virtutii 2021, trafic pasaj ciurel virturii, cum se remediaza traficul in militari, trafic infernal pasaj ciurel 2020