rss

Cea mai buna Dacia a fost Logan-ul din prima generatie MPI! 1 milion de km cu GPL Tomasetto STAG

Dacia a ajuns sa se mandreasca cu prima generatie de modele Logan 2004-2012.

Cea mai buna Dacia a fost Logan-ul din prima generatie MPI! 1 milion de km cu GPL Tomasetto STAG

Ceea ce este surprinzator este ca avem un Logan taxi care a mers peste 1 milion de km fara ca cineva sa puna cheia pe motor in afara de schimbarea distributiei pe curea.
Si pentru fanii diesel putem spune din nou ca cele mai fiabile motoare Dacia din istorie au fost cele MPI de 1.4 litri si 1.6 litri care au merg pe GPL fara probleme in timp ce modele 1.5 dCi au toate turbo si injectoare probelmatice care necesita o inlocuire la cate sute de mii de km.


Motorul de fata este un banal 1.4 MPI de 75 CP cu celebra instalatie de GPL Tomasetto STAG, sistem de gaz care functioneaza peste 1.000.000 de km fara ca sa apara destepti cu celebrele prostii ca " gazul omoara motorul" sau ca "gazul este uscat si omoara supaplele"!
In realitate o instalatie de GPL Tomasetto STAG montata corespunzator si care are revizii de la timp poate sa mearga fara probleme chiar si 2 milioane de km!SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl 1 milion de km, dacia gpl tomasetto 1 milion de km, logan mpi pe gpl, rezistenta gpl tomasetto stag sute de mii de km, garantie 4 ani tomasetto stag bucuresti, peste 1 milion de km cu gpl