rss

Cea mai buna instalatie de GPL primeste in Romania garantia de 4 ani fara limita de km

Monteaza GPL a anuntat ca a crescut garantia reala a instalatiei de la 3 la 4 ani fara limita de km.

Cea mai buna instalatie de GPL primeste in Romania garantia de 4 ani fara limita de km

Acum noua instalatie Tomasetto STAG 2021 primeste 4 ani garantie fara limita de km chiar si pentru masinile care fac ride sharing sau taxi pentru ca noi stim cat de importanta este reducerea costurilor pentru cei care folosesc masina zi de zi in marile orase.
Oferta noastra este valabila pentru toti clientii care au o maisina cu motor pe benzina si care vor sa reduca costurile lunare cu pana la 50% in comparatie cu cele ale rularii doar pe benzina.


Masinile diesel vor disparea de pe piata in perioada urmatoare si singura solutie pentru a pastra un consum financiar modic este sa montezi o instalatie de GPL Tomasetto STAG de ultima generatie.


CITSTE MAI MULTE AICI!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
#tomasetto #stag 200 plus #instalatii #gpl tomasetto #unde montez gpl? #pret gpl #tomasetto logan #1.0 tce gpl #tomasetto #consum gpl #tomasetto #probleme landirenzo #probleme brc #probleme stag #4qbox vs qnext #fiabilitate tomasetto 4 ani #4 ani garantie tomasetto #3 ani garantie tomasetto stag #monteaza gpl supergaz frateli landirenzo stag brc lovato milano #service gpl sector 6 #tomasetto romania #tomasetto bucuresti #service revizii gpl tomasetto #tomasetti #lorenzolamas #lonato